Український жіночий футбол також приєднався до світового челленджу


18.03.20  1105
StayAtHomeChallenge, жіночий футбол, женский футбол, короновірус, челлендж, Залишайся Вдома, карантин
Футболісти у всьому світі запустили в інтернеті новий челлендж "StayAtHomeChallenge" (Залишайся Вдома) у зв'язку з карантином через пандемію коронавируса - закликаючи берегти своє здоров'я та залишатися вдома.

Суть виклику - набити пару раз ногами замість м'яча рулоном туалетного паперу. У челленджі вже взяли участь багато відомих футболісток та футболістів - Маттейс де Лігт, Серхіо Рамос, Бруну Фернендеш, Жуан Феліш, Франк де Бур, Шкодран Мустафі, Федеріко Вальверде, Бенжамен Менді та інші.

Приєдналися до цього челленджу і багато українських футболісток та представників тренерського штабу клубів. Більше відео та фото дивіться в наших соцмережах Instagram та Facebook.

Ніколь КОЗЛОВА, гравець національної жіночої збірної України та американського клубу "Вірджінія ТЕХ"

Олександр ДУДНІК, тренер вінницького клубу "ЕМС-Поділля" та Юлія ХРИСТЮК, гравець дівочої збірної України WU-17 та вінницького клубу "ЕМС-Поділля"


Ольга ОВДІЙЧУК, гравець національної жіночої збірної України та іспанського клубу "Атлетико Мадрид" закликала всіз залишатися вдома та берегти один одного.


Сергій СПУЗЯК, лікар харківського клубу "Житлобуд-1"

Олеся ОЛЬХОВА, гравець дівочої збірної України WU-17 та клубу "Ладомир" з Володимир-Волинського урізноманітнила челлендж і продемонструвала свої навачики гри на фортепіано



Тетяна ЛЕВИЦЬКА, гравець футбольного клубу "Восход" Стара Маячка довела, що жіночий футбол особливий і на нього мають звертати увагу! Тетяна прожонглювала мячем та рулоном паперу на підборах!





Стаття:

Український жіночий футбол також приєднався до світового челленджу


Теги:відео

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz