Валерій Паламарчук: «Cелекційна робота ще триває»


15.08.19  729
МиЗбірна, WU-19, жеребкування, жеребкування УЄФА, Чемпіонат Європи 2019/2020, дівоча збірна України з футболу, Ю-19, УЕФА, Паламарчук, ФФУ збірні, UEFA WU-19 draw
На початку жовтня молодіжна жіноча збірна України WU-19 в Голландії братиме участь у відбірному турнірі чемпіонату Європи 2020 року. Готуючись до цього іспиту, наші дівчата 19-го й 21 серпня проведуть у гостях два контрольні матчі з командою Румунії.

— Їм передуватиме триденний збір, який проходитиме в Бучі на тренувальній базі ФК «Оболонь-Бровар», — сказав головний тренер збірної України WU-19 Валерій Паламарчук. — Спарингів із румунками ми очікуємо з нетерпінням, адже на заключному етапі підготовки, наприкінці вересня в Києві, проведення контрольних поєдинків уже не заплановане.

— Скількох футболісток ви викликали для участі в цих матчах?


— А чому в цьому списку відсутні Вероніка Никитюк та Ірина Кушнір, які добре себе проявили ще в попередньому відборі й які за віком мають право виступати в нинішньому циклі?

— Їх не оминули важкі травми, не обійшлося без хірургічного втручання, і, на жаль, я не зможу на них розраховувати. Звичайно, це серйозні втрати.

— Хто за їхньої відсутності зможе претендувати на роль лідера? Можливо, 17-річна Людмила Куніна, яка вже встигла заявити про себе в найсильнішій команді України — «Житлобуді-1»?

— Знаєте, я не прихильник давати комусь із підопічних аванси. От зіграємо з румунками, тоді й поговоримо на цю тему конкретніше.

— Якою інформацією про суперника ви володієте?

— За рівнем підготовки молодіжні збірні України та Румунії приблизно рівні. Наші найближчі суперниці намагаються діяти компактно, доволі жорстко, тож буде цікаво кинути їм виклик. У цих протистояннях мені допомагатиме тренер із Тернополя Володимир Левчук. Слід сказати, що селекційна робота ще триває, і на заключному зборі я планую переглянути ще кількох потенційних новачків. Тим паче, що до заявки для участі у відбірному турнірі в Голландії можна включити 20-х футболісток.

— Уже відомі дати матчів відбірного циклу?

— Так. 2 жовтня ми з'ясовуватимемо стосунки зі збірною Ірландії, 5-го — із господарками й 8-го — із чорногорками. Наступного тижня стане відомо, яке голландське місто прийматиме цей турнір.


©2019 womensfootball.com.ua

Стаття:

Валерій Паламарчук: «Cелекційна робота ще триває»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz