Валерій Паламарчук: «Я задоволений заключним етапом підготовки»


01.10.19  633
МиЗбірна, WU-19, жеребкування, жеребкування УЄФА, Чемпіонат Європи 2019/2020, дівоча збірна України з футболу, Ю-19, УЕФА, Паламарчук, ФФУ збірні, UEFA WU-19 draw
2 жовтня в Голландії стартує кваліфікаційний турнір чемпіонату Європи 2020 року серед молодіжних жіночих команд (WU-19), в якому візьме участь і збірна України.

— Я задоволений тим, як мої підопічні провели заключний етап підготовки, — сказав головний тренер синьо-жовтих Валерій Паламарчук у коментарі офіційному сайту УАФ. — І хоча нам не вдалося зіграти спаринг, за великим рахунком, необхідності в ньому не було, бо важливо було уникнути травм, а відшліфовувати домашні заготовки можна було й під час тренувального процесу. У порівнянні з попереднім збором ми викликали Лілію Цурак із «Карпат» та Юлію Зубар із буковинської «Надії», і вони довели, що заслуговують на те, аби поїхати до Голландії. Загалом же у складі делегації — 20 футболісток.

— Якою інформацією про суперниць ви володієте?
— 2 жовтня ми з'ясовуватимемо стосунки з ірландками, які намагаються діяти в силовій манері. Запам'яталися їхні нападники, що добре грають на другому поверсі. 5 жовтня зустрічаємося з голландками — головними претендентками на перемогу у кваліфікації. Господарки діють першим номером, вони технічні, залюбки користуються розрізними передачами. Менше інформації в нас про чорногорок, з якими ми зіграємо 8 жовтня. Але в мене буде можливість побувати на перших матчах балканок, і, сподіваюся, і вони нас нічим не здивують.

— На здобуття яких позицій налаштовуєте підопічних?
— Прямі перепустки до еліт-раунду отримують дві кращі команди групи. Докладемо всіх зусиль, аби виявитися однією з них.

Додамо, що наша збірна WU-19 свої поєдинки кваліфікації Євро-2020 проводитиме в містечку Алфен-ан-ден-Рейн.

02.10.2019         Україна — Ірландія        16.00
05.10.2019         Голландія — Україна      18.00
08.10.2019         Чорногорія — Україна    20.00
Наведено київський час початку матчів.

Загалом перепустки до еліт-раунду отримають по дві кращі команди у 12-ти групах кваліфікації, а також чотири кращі треті збірні за підсумками матчів проти двох суперників, що фінішували вище.



Стаття:

Валерій Паламарчук: «Я задоволений заключним етапом підготовки»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz