Відбір ЧЄ 2018: Азербайджан WU19 - Україна WU19 - 2:0


25.10.17  1103
МиЗбірна, WU-19, Зінченко, молодіжна жіноча збірна України з футболу, Ю-19, жіноча збірна, жінки збірна
25 жовтня підопічні Наталії Зінченко стартували у відбірковому етапі чемпіонату Європи, який цими днями розпочався в албанських містах Тирані та Дурресі. Суперниками українок у першому турі були старі знайомі – команда Азербайджану. На жаль, за повної переваги нашої команди на полі, «синьо-жовті» поступились з рахунком 0:2, пропустивши по одному м’ячу у кінцівці кожного з таймів.
 
З перших хвилин гри українки заволоділи ініціативою і почали раз-по-раз турбувати голкіпера азербайджанок Суде. Гарні нагоди мали Анастасія Кумеда, а згодом Наталія Гриб. А коли до перерви залишалися лічені хвилини, підопічні Наталії Зінченко пропустили, як то кажуть «у роздягальню», проґавивши вихід сам-на-сам Мерве Оздемір.

МиЗбірна, WU-19, Зінченко, молодіжна жіноча збірна України з футболу, Ю-19, жіноча збірна, жінки збірнаПісля перерви збірна України ще більше притисла суперниць до їх воріт, проте це був не день «синьо-жовтих». Також кураж в воротах спіймала Суде, яка парирувала кілька ударів впритул від наших гравців.
 
Витримавши навалу від українських футболісток, Азербайджан зумів завдати ще одного болючого удару перед фінальним свистком. Вусаля Сейфетдінова з гострого кута закинула «круглого» «за комірець» - 0:2.
 
Таким чином, зазнавши прикрої поразки на старті, наші дівчата значно ускладнили собі життя у кваліфікації, проте все ще мають шанси на вихід до наступного раунду. Попереду на наших дівчат чекають поєдинки із командами Албанії та Іспанії.

 
Кваліфікаційний раунд ЧЄ-2018. Група 4

АЗЕРБАЙДЖАН WU-19 – УКРАЇНА WU-19 - 2:0 (1:0)
 
ГОЛИ: М.Оздемір (40), Сейфетдінова (90+3)
 
АЗЕРБАЙДЖАН: Суде – Алієва, Х. Оздемір (Ахмедова, 81), Гаджиєва (к), Гургенідзе, Сейфетдінова, Уйгун, Єкумру, Боздаг, Теймурова (У. Оздемір, 70), М. Оздемір (Канпара, 86)
 
УКРАЇНА: Рябовіл – Гриб (Манзюк, 83), Кумеда, Шайнюк, Козлова, Ю. Семенюк (Гірин, 46), Кристіна Козуб, Карина Козуб (О. Семенюк, 89), Рибалкіна (к), Бубняк, Куніна

За матеріалами ФФУ


Стаття:

Відбір ЧЄ 2018: Азербайджан WU19 - Україна WU19 - 2:0



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz