Відбулося жеребкування 2-го Чемпіонату України з пляжного футболу


18.07.18  1006
пляжний футбол, жінки, Чемпіонат України сереж жінок, АПФУ, Women's Beach Soccer, женский футбол пляжный, ЖФК, Чемпионат Украины, Францескевич
18 липня в офісі ОРО НСЖУ відбулася прес-конференція і жеребкування групового етапу ІІ Чемпіонату України з пляжного футболу серед жіночих команд.

Змагання пройдуть в Центрі пляжних видів спорту Одеси на 14-й станції Великого Фонтану 21-22 липня.

Виконавчий директор турніру, редактор спортивних новин Odessa.online Леонід Францескевич поділився останньою інформацією стосовно майбутньої події, яка пройде в Одесі вже в дев'ятий раз.

- На жаль, з різних причин до нас не зможуть приїхати наші друзі з Черкас, Миколаєва та Харкова. - зізнався Леонід.
- Але ми дуже раді, що в турнірі регулярно беруть участь представники Одеси і Одеської області, Києва, Умані, Кам'янця-Подільського, дуже приємно буде побачити нові обличчя - дівчат з Луганської та Сумської областей.

Турніри з пляжного футболу серед жіночих команд ми почали проводити в 2010 році, протягом семи років це були аматорські Всеукраїнські турніри на призи газет або інтернет-сайтів, проте вже другий рік поспіль разом з Асоціацією пляжного футболу і Федерацією футболу України проводиться офіційний Чемпіонат України. Користуючись нагодою, хочу запросити всіх любителів футболу в найближчі вихідні на пляж на 14-й станції Великого Фонтану. Для тих, хто не зможе бути присутнім на іграх, скажу, що матч за 3-е місце і фінал будуть транслюватися в прямому ефірі відразу на декількох інтернет-сайтах, тому вирішальні зустрічі можна буде побачити в будь-якому куточку світу.

Цього року участь в чемпіонаті країни візьмуть одинадцять команд з шести регіонів, а значить, його переможці, як і в минулому році, зможуть розраховувати на присвоєння звання «майстер спорту України» (призери - на виконання нормативу кандидата в майстри спорту). Вперше в турнірі зіграють «Луганочка» (Луганська область) і ФК «Суми» (Сумська область), після невеликої паузи на пісок повертається ЖФК «Атлетик», а ось «Чорноморець» буде виступати юніорки - вихованками СДЮШОР «Чорноморець». Минулорічний призер - ананьївська «Мрія-2006» - через кадрові проблеми об'єдналася з юними дівчатами з Умані, тому цього літа зіграє під назвою «Пантери-Мрія-2006».

Під час сьогоднішньої прес-конференції було проведено жеребкування групового етапу. Право розподілити команди по групах було дано чемпіонці України минулого року - капітану «Пантер» з Умані Юлії Познохіревій, з легкої руки якої були утворені наступні групи:

Група «А»: «Пантери» Умань, ЖФК «Атлетик» Одеса, «Квітка на камені» Кам'янець-Подільський, «Луганочка» Луганська область.

Група «В»: MFC 5G Київ, СДЮШОР «Чорноморець» Одеса, «Пантери-2» Умань, ФК «Суми».

Група «С»: «Пантери-Мрія-2006» Ананьїв / Умань, «Солодкі булочки турклубу САЛО» Одеса, NRG Київ.


Відеозапис жеребкування:



Матчі групового етапу пройдуть в суботу, 21 липня, починаючи з 10:30.
У неділю пройдуть поєдинки плей-офф - починаючи зі стадії 1/4 фіналу, а також втішні матчі за 9-11-е місця.

Як зізналася капітан «Пантер» Юлія Познохірева, її команда їде в Одесу виключно за перемогою:

- У пляжний футбол більшість команд грає виключно в Одесі, тільки раз на рік, тому сказати до старту турніру, хто є його фаворитом - складно. - сказала Юлія. - Але можу точно говорити про те, що «Пантери» їдуть на чемпіонат України з одним завданням - захистити титул найсильнішої команди країни. Ми виграли турнір в позаминулому році, коли він ще не був офіційним, виграли його в минулому році, ставши першими чемпіонками в історії України, хочемо перемогти і зараз. Основними конкурентами вважаю команди з Києва та Кам'янця-Подільського. Хоча, думаю, побоюватися варто всіх, адже на піску часом трапляються справжні чудеса і сенсації.

Запрошуємо вболівальників та представників ЗМІ на 14-ту станцію Великого Фонтану. Фінальні ігри плануються на неділю - матч за 3-е місце - орієнтовно о 14:00, фінал - о 14:50.

Фото і відео - Володимир Юраш

пляжний футбол, жінки, Чемпіонат України сереж жінок, АПФУ, Women's Beach Soccer, женский футбол пляжный, ЖФК, Чемпионат Украины, Францескевич

Стаття:

Відбулося жеребкування 2-го Чемпіонату України з пляжного футболу



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz