Володимир Єфімако: «Завдання перед футболістками - по-спортивному максимальні»


23.08.19  875
Єфімако, Перша ліга, жінки, склади команд, жіночий футбол, Спартак-Оріон, Миколаїв, ЖФК, заявки команд, УАФ
(СВІДОК.info.): У минулому році миколаївські футболістки з команди «Спартак-Оріон» стали чемпіонками жіночої ліги серед команд до 16-и років, і вже в цьому сезоні вони будуть битися в Першій жіночій лізі. Але і на цьому молоді футболістки не мають наміру зупинятися, плануючи ще через рік-два вибороти право виступати у Вищій лізі. Такими планами перед початком нового сезону поділилося керівництво команди на прес-конференції у четвер, 22 серпня.

Як розповів головний тренер футболісток Володимир Єфімако, завдяки підвищенню в класі, вже з цього сезону дівчата гратимуть відразу в двох турнірах - власне, Першій лізі, а також в Кубку України.

Сама команда з Миколаєва дуже молода, середній вік футболісток становить лише 16,8 року, а з огляду на те, що вже з Першої Ліги обмежень на вік учасниць немає, то місцевим дівчатам часто доведеться грати проти дорослих жінок.

Що стосується самого турніру, то в ньому беруть участь 10 команд зі всієї України: Харкова, Львова, Києва та інших. Перший свій матч футболістки "Спартак-Оріон" проведуть вже зовсім скоро, 24 серпня, і відразу на виїзді - їх чекає матч проти суперниць з Харкова. За словами тренера Єфімако, вже цей перший матч носитиме для них принциповий характер, адже харків'яни переманили до себе не одну талановиту футболістку з Миколаєва.

Завдання, які ставляться перед футболістками - по-спортивному максимальні. Зрозуміло, що в першому своєму сезон кваліфікуватися у Вищу лігу буде дуже непросто, проте як тренери, так і самі футболістки висловлюють велику впевненість і бажання перемагати.
Єфімако, Перша ліга, жінки, склади команд, жіночий футбол, Спартак-Оріон, Миколаїв, ЖФК, заявки команд, УАФ


Стаття:

Володимир Єфімако: «Завдання перед футболістками - по-спортивному максимальні»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz