Завершився Чемпіонат Вінницької області з футболу серед дівчат 2002-2003 р.н.


31.08.17  1495
ДЮСШ Блохіна-Бєланова, дівочий футбол, ДЮСШ Тиврів, Астарта (Хмільник), Юлія Христюк, Олександр Дуднік
У вересні жіноча команда Вінницької ДЮСШ Блохіна-Бєланова стартує у Чемпіонаті України з футболу серед жіночих команд Першої ліги. Напередодні цієї події представниці цього клубу здобули перемогу на обласному рівні.

Чемпіонат Вінницької області серед дівчат 2002-2003 р.н. відбувався на стадіоні школи № 35, в якому взяли участь чотири команди. Виступали дві команди і з ДЮСШ Блохіна-Бєланова. Перша з них буквально "не помітила" суперниць, вигравши всі матчі (на фінальному етапі - із різницею м'ячів 15:0!).

Друга команда ДЮСШ Блохіна-Бєланова (на рік молодша) посіла четверте місце серед восьми колективів. Срібло здобула "Астарта" (Хмільник), бронзу - ДЮСШ Тиврова.
Красиві кубки і грамоти отримали всі призерки. Кращим гравцем турніру визнали 14-річну центральну півзахисницю Юлію Христюк. Вона забила вісім м'ячів - рекордний показник.

- Не вважаю, що на чемпіонаті області були легкі суперники. Але ми готувалися до матчів у дворазовому режимі. Прагнули перемогти всіх. Тепер у складі збірної області спробуємо виграти чемпіонат України серед дівчат (до 15 років), - каже Юлія Христюк.

Поки футболісткам не виповнилося 15-и, вони не мають права виступати у чемпіонаті України серед жінок. Але у Вінниці підростає плеяда талантів, які можуть стати зміною майстрам.
- Юлія Христюк - капітан збірної України U-15, кандидатками до цієї команди є Анна Смеречинська і воротар Олександра Темнік. Чотири вінничанки виступають за збірну U-17, а Ірина Кочнєва вже зараз грає за жіночу національну збірну, - повідомив голова комітету жіночого футболу обласної федерації футболу, головний суддя чемпіонату області Юрій Наровицький.

У Чемпіонаті України
з футболу серед жіночих команд Першої ліги братимуть участь 11 клубів, розбитих на три підгрупи. Проти наймолодшої за середнім віком команди ДЮСШ Блохіна-Бєланова гратимуть команди з Миколаєва, Херсону та Кропивницького.

- У минулому чемпіонаті країни ми дійшли до фінальної частини, де стали четвертими. Тепер прагнемо, як мінімум, бути у трійці призерів, а можливо, й здобути "золото", - підкреслює тренер команди ДЮСШ Блохіна-Бєланова Олександр Дуднік.

Вінницька обласна федерація футболу


Стаття:

Завершився Чемпіонат Вінницької області з футболу серед дівчат 2002-2003 р.н.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz