Жіночий футбол у Василівці – видовищно, гідно та захоплююче!


04.03.20  444
Василівська міська рада, дівочий футбол, жіночий футбол, Запорожье футбол, секція футболу для дівчат, женский футбол, УАФ
(Василівська міська рада Запорізької області): Кажуть, що футбол – не жіноча гра, та кожен, хто вболівав за наших футболісток у спортивному залі районної дитячо-юнацької спортивної школи «Таврія», точно з цим не погодиться. Адже в обласному турнірі з міні-футболу серед дівчат на Кубок голови Районної громадської організації «Василівська районна федерація футболу», який відбувся за сприяння міської ради, у боротьбі зійшлися надзвичайно сильні суперниці – дівчата з команди «Таврія» (м. Василівка), «Вікторія» (смт. Комишуваха), «Легенда» (м. Мелітополь), «Металург» (м. Запоріжжя), команда «СК Пологи» та команда з міста Харкова.

Тільки той, хто не був на турнірі не запам’ятав ці назви, адже кожна гра та кожен забитий гол супроводжувались їх гучним скандуванням від вболівальників та оплесками від тренерів.
Слушні поради наставників та дружній дух запеклої боротьби зробили турнір насиченим і емоційним. За лічені секунди до фінальних сирен дівчата забивали м’ячі до воріт противників, щоразу продумували стратегію й стиль своєї гри та щиро обіймались наприкінці турніру.
Учасників вітали Василівський міський голова Людмила Цибульняк, голова Районної громадської організації «Василівська районна федерація футболу» Сергій Джуган, голова Запорізької обласної асоціації футболу Віктор Межейко, депутат Запорізької обласної ради Катерина Луценко та інші гості.

За результатами турніру, почесне третє місце посіла команда «Металург», срібним призером змагань стала команда «Таврія», а першість здобула команда із Харкова.
Почесне журі та гості не могли не відзначити високий рівень гри дівчат. Зважаючи на юний вік гравців, кожна футбольна команда показала гідні результати й дійсно захоплюючу гру. Усіх учасниць (майже 100 дівчат) нагороджено почесними медалями, грамотами й відзнаками. Від голови Запорізької обласної асоціації футболу Віктора Межейка команди одержали комплекти новеньких м’ячів. Свої нагороди також отримали: «Кращий гравець», «Кращий захисник» та «Кращий воротар».

Дякуємо дівчатам за красиву та палку гру і від щирого серця бажаємо їм подальших перемог на спортивній ниві.
Василівська міська рада, дівочий футбол, жіночий футбол, Запорожье футбол, секція футболу для дівчат, женский футбол, УАФ

Стаття:

Жіночий футбол у Василівці – видовищно, гідно та захоплююче!



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz