«Житлобуд-2» вдруге поспіль став чемпіоном України


26.06.17  1018
«Житлобуд-2» - чемпіон України з футболу серед жіночих команд Вищої ліги сезону 2017 року. В останньому турі підопічні Наталії Зінченко у харківському дербі здобули перемогу - 3:1 над «Житлобудом-1».
Зінченко Наталія
 
Футболістки «Житлобуд-2» вже у першій половині зустрічі просто декласували своїх суперниць, забивши за вісім хвилин три м’ячі. Відкрила рахунок на 36-й хвилині Яна Малахова з подачі Ірини Василюк і ще через дві хвилини м'яч в ворота «Житлобуд-1» відправила Вероніка Андрухів. А на 43-й хвилині, вийшовши один на один з воротарем, забила гол Анастасія Скориніна.
 
Під завісу матчу зусиллями Ганни Вороніної підопічні Валентина Крячка один м’яч відіграли, але на більше їх не вистачило.
 
Таким чином, харківський "Житлобуд-2" з 24 очками посів першу сходинку турнірної таблиці. Срібні медалі у ще однієї харківської команди - «Житлобуд-1», яка завершила сезон із 19 заліковими балами.
 
У серпні команда «Житлобуд-2» в якості переможця Чемпіонату України серед жіночих команд вищої ліги 2016- го року вперше братиме участь у відбіркових матчах Ліги чемпіонів.
 
«Житлобуд-1» (Харків) - «Житлобуд-2» (Харків) - 1:3
Голи: Вороніна (83) - Малахова (36), Андрухів (38), Скориніна (43)
 
Чернігівська «Легенда-ШВСМ», розгромивши «Єдність» з Плисок - 6:1, виборола бронзові нагороди змагань. По дублю на свій рахунок записали Людмила Шматко та Марія Михайлюк.
 
«Єдність» (Чернігівська обл.) - «Легенда-ШВСМ» (Чернігів) – 1:6
Голи: Яруш (13), Михайлюк (23, 64), Люд. Шматко (45+2, 70), 1:5 Шпак (87), Лимарь (89).
 
Уманське дербі між «Ятрань-Берестівець» та «Пантерами» завершилося нульовою нічиєю, і команди за підсумками змагань посіли 4 та 5 сходинки відповідно. 

«Ятрань-Берестівець» (Уманський р-н.) - «Пантери» (Умань) – 0:0


ПІДСУКОВА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ: 




Стаття:

«Житлобуд-2» вдруге поспіль став чемпіоном України



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz