«ЗИМОВА ПЕРШІСТЬ-2020»: 600-й гол від Скориніної та троєвладдя у таблиці


18.02.20  647
футбол Чернігів, Всеукраїнські зимові змагання, жіночий футбол України, УАФ, Асоціація, женский футбол, футбол серед жінок, Зимова Першість 2020
фото Павла Кубанова
«Зимова першість-2020»: 600-й гол від Анастасії Скориніної та троєвладдя у таблиці.
Другий ігровий день Всеукраїнського турніру серед жіночих команд «Зимова першість-2020» визначив тріо лідерів у боротьбі за нагороди та подарував вболівальникам історичний 600-й забитий м’яч в історії проведення змагань.

Ранкова зустріч харківського «Житлобуду-1» та «Родини-Ліцей» з Костополя завершилася впевненою «вікторією» команди Сергія Сапронова. Після учорашнього фіаско від «Житлобуду-2» «Родина-Ліцей» пропустила ще чотири м’ячі, але вже від іншого харківського гранду.
Доля поєдинку була вирішена ще до перерви: Апанащенко вже на 5-й хвилині забила свій третій гол на турнірі, а взяття воріт від Бойченко та Вороніної зробили перевагу у рахунку комфортною для «Житлобуду-1».
Після відпочинку глядачі, що були присутні на стадіоні «Юність» у Чернігові, стали свідками ще одного забитого м’яча. Вже у фінальні хвилини матчу Шевчук, яка вийшла на заміну у другому таймі, встановила остаточний результат – 4:0.

футбол Чернігів, Всеукраїнські зимові змагання, жіночий футбол України, УАФ, Асоціація, женский футбол, футбол серед жінок, Зимова Першість 2020
Наступний матч вже не зміг порадувати прихильників футболу такою кількістью забитих м’ячів. За дорогоцінні турнірні бали змагалися «ЕМС Поділля» з Вінниці та «Ятрань-Берестівець» з Уманського району.
Протистояння несло тактичний характер, жодна з команд не хотіла поступитися і мала на меті, у першу чергу, зберегти свої ворота на «замку».
Єдиний гол у матчі стався на 46-й хвилині. Янчук, яка неймовірним за красою голом відзначилася у воротах «Ладомиру» на старті турніру, знову стала головною героїнею команди з Черкащини.
В останні 15 хвилин гри «ЕМС Поділля» зробило усе можливе, щоб врятуватися від другої поразки поспіль. В одному з епізодів Денищич лише дивом врятувала «Ятрань-Берестівець» від проблем, відбивши м’яча у стійку. Але фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу підопічних Володимира Пею – вже другу на цьогорічній «Зимовій першості».

футбол Чернігів, Всеукраїнські зимові змагання, жіночий футбол України, УАФ, Асоціація, женский футбол, футбол серед жінок, Зимова Першість 2020
Не збавляє темпу й чинний чемпіон «Зимової першості» - харківський «Житлобуд-2». Після 6:0 над «Родиною-Ліцей» у перший день змагань команда Наталії Зінченко камень на камені не залишила від «Ладомиру» з Володимир-Волинського.
Стабільність – ознака класу, а він у»Житлобуду-2» точно присутній. Харків’янки у другій грі поспіль шість разів вразили ворота своїх суперниць – 3 до перерви і стільки ж після відпочинку. Хет-трик на свій рахунок записала вінгер «Житлобуду-2» Яна Малахова, яка з чотирма забитими м’ячами очолює бомбардирські перегони чемпіонату.
Заключний гол «Житлобуду-2» наприкінці поєдинку не додав залікових пунктів харківському колективу, однак переписав історію «Зимової першості». Гол Анастасії Скориніної став 600-м за ліком на усіх турнірах, що проводяться в Україні з 2008 року.

За підсумками другого ігрового дня у турнірному становищі визначилися явні фавориті у боротьбі за найвищі призові місця – «Житлобуд-1», «Житлобуд-2» та «Ятрань-Берестівець» мають після двох зіграних турів по 6 очок. «ЕМС Поділля», «Ладомир» та «Родина-Ліцей» все ще очікують на перші набрані очки у «Зимовій першості-2020».

Для всіх, хто не зможе відвідати Чернігів, Українська асоціація футболу разом з Всеукраїнською асоціацією жіночого футболу та відділом жіночого футболу планує провести прямі трансляції з усіх матчів першості.

ВІДЕОЗАПИСИ та ПРОТОКОЛИ матчів 2 туру - 18.02.2020 року

РОДИНА (Костопіль) - ЖИТЛОБУД-1 (Харків) - 0:4 (0:3)
ГОЛИ:
0:1 Апанащенко Д. (05), 0:2 Бойченко О. (18), 0:3 Вороніна Г. (28), 0:4 Шевчук Ю. (54).

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Котовець Т. (25) - Куніна Л. (20), Соломаха С. (30+2).

РОДИНА: Петровець В. (Луцюк М., 31) - Котовець Т. (Войт К., 31), Баліна С., Рожко В. (Пухлякова А., 56), Зубач Д. (Пазюк А., 27), Годунко А. (Розлуцька В., 46), Котик Я., Мущенська Д., Старухіна А. (Лавренюк В., 31), Корнацька Н., Супоніна А. (Шмандровська А., 31).
ГОЛОВНИЙ ТРЕНЕР: Мамчур Василь

ЖИТЛОБУД-1: Шульга В. - Саніна Ж., Куніна Л., Соломаха С. (Басанська О., 31), Ласерда Ж., Кочнєва І. (Войтенко О., 31), Апанащенко Д. (Нестеренко Т., 31), Хаванська Н., Бойченко О. (Алексанян К., 42), Петрик А. (Шевчук Ю., 31), Вороніна Г..
Запасні: Саніна І., Утіцьких А., .
ГОЛОВНИЙ ТРЕНЕР: Сапронов Сергій

Арбітри: Татаринов Владислав (Чернігів) - Рачинська Ірина (Чернівці), Лапта Олеся (Харків) - Бондар Олександр (Чернігів).


ЕМС-ПОДІЛЛЯ (Вінниця) - ЯТРАНЬ (Берестівець) - 0:1 (0:0)
ГОЛИ:
Янчук 46
ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Мельник 20, Викалюк 41, Чурікова 46 - Семенюк 16, Вороніна 18, Янчук 23

ЕМС-ПОДІЛЛЯ: Темник - Левчук, Бордюг, Борисюк, Куп'як, Мельник (Руденко 31), Смеречинська, Чурікова, Ціхач, Христюк, Викалюк (Яськова 46)
Запасні: Кожокар, Лемещак, Шаблевська, Салля, Близнюк
ГОЛОВНИЙ ТРЕНЕР: Дуднік Олександр

ЯТРАНЬ: Денищич, Сівець, Авдєєва, Земляна, Загуменна, Янчук, Бічуй, Косік (Комар 58), Семенюк Ю., Вороніна А., Кравченко
Запасні: Крючкова, Мухлиніна, Танасійчук, Назаренко
ГОЛОВНИЙ ТРЕНЕР: Володимир Пею

Арбітри:
Зора Катерина (Київ) - Піценко Ірина (Олександрія), Настусенко Єлізавета (Олександрія) - Бондар Олександр (Чернігів).


ЖИТЛОБУД-2 (Харків) - ЛАДОМИР (Володимир-Волинський) - 6:0 (2:0)
ГОЛИ:
Малахова 13,49,50, Андрухів 14, Калініна 40пен, Скориніна 55
ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Аполлоніна 34

ЖИТЛОБУД-2: Бондарчук (Самсон 31) - Сірмай, Корсун, Подольська (Рижова 47), Китаєва (Джуренко 47), Андрущак (Скориніна 31), Малахова, Полюхович, Котяш, Андрухів (Мохнач 47), Калініна (Кравчук 47)
Запасні: Філенко
ГОЛОВНИЙ ТРЕНЕР: Зінченко Наталія

ЛАДОМИР: Вальчук (Велич 42) - Кревська, Кузьмич (Семків 31), Кисляк, Аполлоніна, Ольхова (Харчина 56), Гірин, Іванченко (Димура 56), Довганик (Невар 42), Наумич (Рошко 42), Лемешук (Черніченко 42)
ГОЛОВНИЙ ТРЕНЕР: Олег Бортнік

Арбітри:
Вакулко Інна (Рівненська обл.) - Рачинська Ірина (Чернівці), Лапта Олеся (Харків) - Татаринов Владислав (Чернігів).


Команди зіграють між собою в одне коло і визначать переможця та призерів турніру. Тривалість матчу складатиме два тайми по 30 хвилин. Також нагадаємо, що нічийних результатів у матчах не буде, а переможець визначиться у серії післяматчевих пенальті. А отже за перемогу команді буде нараховуватися 3 очки, переможцю у серії пенальті - 2 очки, за поразку в серії пенальті - 1 очко та 0 очок команді, яка зазнала поразки.


Стаття:

«ЗИМОВА ПЕРШІСТЬ-2020»: 600-й гол від Скориніної та троєвладдя у таблиці



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz