Перенесення церемонії «Футбольні зірки України 2018»


27.11.18  929
Футбольні зірки України 2018, гала концерт, голосування року, Федерація футболу України, Церемонія нагородження, Футбол 1, женский футбол, футбольний рік, ФФУУ зв’язку з введенням воєнного стану в 10-ти областях України керівництво Федерації футболу України та Асоціація футболістів-професіоналів України вирішили скасувати проведення урочистостей у рамках щорічної церемонії нагородження «Футбольні зірки України-2018», яке було заплановано на 4 грудня.

Вручення футбольних нагород найкращим футболістам та функціонерам за підсумками 2018 року відбудеться на початку весняної частини сезону.

Федерація футболу України та Асоціація футболістів-професіоналів від імені усієї футбольної спільноти нашої держави висловлюють щиру підтримку полоненим українським морякам та сподіваються на їхнє якнайшвидше звільнення.

Нагадаємо, що святкове підведення підсумків футбольного сезону започаткували у 2016 році. В ході церемонії вручаються нагороди в низці номінацій, серед яких є номінації «Найкращий футболіст/футболістка України» та «Найкращий тренер України».

У 2016 році кращими серед чоловіків стали: Юрій Вернидуб (тренер) та Андрій Ярмоленко (гравець). Та вже через рік ситуація змінилася і привітання на свою адресу приймали Паулу Фонсека та Марлос.

А ось у жіночому футболі два сезони поспіль звання «Найкраща футболістка України» здобувала гравець ФК Житлобуд-1 (Харків) - Ольга Овдійчук. А у номінації «Найкращий тренер України» перемагала наставник ФК Житлобуд-2 (Харків) - Наталія Зінченко.

Футбольні зірки України 2018, гала концерт, голосування року, Федерація футболу України, Церемонія нагородження, Футбол 1, женский футбол, футбольний рік, ФФУ

Стаття:

Перенесення церемонії «Футбольні зірки України 2018»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz