«Реальний футбол» - про перемогу збірної України та виступи Янтарочки


19.06.18  853
Збірна України, Реальний футбол, ФФЛО, Янтарочка, футбол Львівщини, проект НТА, жіночий футбол, женский футбол, ФФУ
У новому випуску програми ведучі обсудили із головою Комітету національних збірних ФФУ, заслуженим тренером України Мироном Маркевичем про «матч миру» на «Арені Львів» між збірними ветеранів України та Грузії, про «Карпати» і ФК «Львів», які вийшли з відпустки.

Журналісти «Реального футболу» підготували відеорепортажі і про жіночий футбол: перемогу національної жіночої збірної України у Львові над шведками в рамках відбору до Кубку світу-2019 та новояворівську «Янтарочку», яка повернулася з Херсонщини, де виборола срібні медалі чемпіонату Першої ліги України. (дивитися з 18:44 хвилини)

«Реальний футбол» (телевізійна програма під егідою Федерації футболу Львівської області ) – цікаві відеосюжети та репортажі з різних футбольних локацій Львівщини. Обговорюватимемо найрізноманітніші теми – від теперішньої ситуації у професійних колективах Львівщини, до останніх штрихів підготовки та перших матчів аматорських колективів у Прем’єр-лізі Львівщини. Торкатимемося всіх цікавих моментів гри мільйонів у нашому регіоні – словом, буде цікаво.

Реальний футбол - епізод 10, від 18.06.2018


Стаття:

«Реальний футбол» - про перемогу збірної України та виступи Янтарочки



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz