Сергій Сапронов - головний тренер дівочої збірної України WU17


23.04.19  892
Лунченко Валерій, Сапронов Сергій, ФФУ, МиЗбірна, Збірна Ю-17, тренер жіночих збірних, конкурс, футбол збірна, женский футбол тренер, жіночий футбол, набор тренеров
Із 22 квітня 2019 року Сергій Сапронов, який очолював дівочу збірну команду України WU-15, переведений на посаду головного тренера дівочої збірної України WU-17.

Відповідне р
ішення прийнято Комітетом жіночого футболу ФФУ та адміністрацією Федерації футболу України.

Нагадаємо, що з 20-го до 26 жовтня поточного року команда у Сербії буде змагатися за путівку до еліт-раунду кваліфікації чемпіонату Європи-2020. Українкам доведеться витримати конкуренцію з боку господарок, а також збірних Чехії та Грузії. У випадку успішного виступу на синьо-жовтих чекатиме ще більш складне випробування у наступному раунді, який проходитиме навесні 2020-го.

У рамках підготовки до участі у відборі на Євро українські дівчата проведуть два збори. Перший відбуватиметься з 7-го до 17 травня й включатиме поїздку до Фінляндії для участі в Турнірі розвитку УЄФА (12—17 травня). Окрім нашої команди та господарок, там також зіграють збірні Швейцарії та Литви.

Другий збір проходитиме з 16-го до 22 вересня. Спаринг-партнером синьо-жовтих на цьому етапі виступить збірна Латвії, з якою наші футболістки зіграють два домашніх поєдинки.


Стаття:

Сергій Сапронов - головний тренер дівочої збірної України WU17



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz