3-й тур Вища ліга 18/19: «Львів-Янтарочка» Львів - «Житлобуд-1» Харків - 0:6


16.08.18  771
чемпіонат України жінки, сезон 2018-2019, женский футбол, жіночий чемпіонат, ФК Львів, Янтарочка, Житлобуд-1, Жилстрой, ЖФК, ХарьковНа стадіоні імені Олега Русина в Новояворівську львів’янки приймали чинного чемпіона і володаря Кубку України з футболу серед жіночих команд, учасника плей-оф Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2018/2019 харківський «Житлобуд-1». Варто зазначити, що в стартові хвилини зустрічі наші дівчата виглядали доволі гідно, не поступаючись супернику в боротьбі. Перший гострий момент створили гості – Надія Куніна з лінії штрафного майданчика влучила у хрестовину воріт. Невдовзі вже Анна Вороніна пробила з 3-ох метрів у рамку, але бразильська голкіперка «синьо-золотих» Аманда Кароліна де Соуза зіграла надійно.

Надійно грали й оборонці команди зі Львова. Але в середині першого тайму після передачі з кутового вони не встежили за Жанною Саніною, котра відкрила рахунок у матчі. Почувши запах крові, харків’янки продовжили забивати. Анна Вороніна отримала м’яч, на швидкості ввірвалася у штрафний майданчик і спрямувала його в сітку – 0:2. Тезка Вороніної Петрик потроїла рахунок.

Незадовго до свистка на перерву Юлія Шевчук, яку залишили саму на лівому фланзі, перехопила кулястого і довела справу до розгрому – 0:4. На заключних секундах першої половини зустрічі гості пробивали штрафний – від рук де Соузи шкіряний влучив у поперечину. До слова, воротар львівського клубу неодноразово рятувала свою команду в цьому протистоянні.

На старті другого тайму наші дівчата отримали чудову нагоду відквитати один м’яч, але Аріане Перейра не справилася з хвилюванням і схибила з пенальті, запустивши сферу над поперечиною. Футболістки з Харкова на класі забили ще двічі. Масну крапку поставила лідер національної жіночої збірної України, найкраща українська футболістка 2017-го року Ольга Овдійчук, забивши ударом здалеку – 0:6. Гравчині ФК «Львів-Янтарочка» поступилися в третьому поєдинку поспіль, але показали гідну гру в дуелі з лідером, помітно, що дівчата поступово прогресують.

«ФК «Львів-Янтарочка» – хороша команда з амбіціями, – зазначила в коментарі інформаційному центру Федерації футболу Львівської області Ольга Овдійчук. – Перспективи в неї чималі. Якщо дівчата наполегливо працюватимуть, то з часом складуть нам серйозну конкуренцію. Ми вперше зустрілися з львів’янками, тож тренер дала нам установку на матч у Новояворівську насамперед придивитися до суперника, а потім вирішувати своє завдання».

Відзначив прогрес у грі своїх підопічних і Сергій Сапронов:
«Ми впевнено розпочали поєдинок. До першого забитого м’яча грали непогано, виконували всі вимоги. Навіть пропустивши, намагалися не падати духом і грати. Але все одно відчувалося, що суперник усе-таки сильніший, майстерніший, тому дівчата хвилювалися. Однак вони не здавалися, старалися показати свій рівень. На фоні чемпіона України ми перевірили свої командні якості. Матчі з такими суперниками завжди цікаві, дають чимало інформації як для футболісток, так і для тренерів. Якби на початку другого тайму реалізували пенальті, це додало би нам переконливості у психологічному плані, адже не кожній команді вдається забити Харкову. Наші перемоги попереду».

 ФФЛО
Повний матч

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ. ВИЩА ЛІГА 2018-2019 - 3 тур
16.08.2018 - м.Новояворівськ - стадіон ім.Олега Русина - 100 глядачів

ЛЬВІВ-ЯНТАРОЧКА (Львів) - ЖИТЛОБУД-1 (Харків) - 0:6 (0:4)
ГОЛИ
: Саніна Ж 22, Вороніна 25, Петрик 30, Шевчук 41, Апанащенко 58, Овдійчук 60
Нереалізований пенальті: Перейра 48

ЛЬВІВ-ЯНТАРОЧКА: де Соуза - Лукач, Ольховська, Перейра, Куп'як, Мостова (Головко 84), Яруш, Галан (Манзюк 64), Худа, Олівейра, Фрейтас
Запасні: Славич
Тренер: Сергій САПРОНОВ

ЖИТЛОБУД-1: Саніна І. - Саніна Ж., Андрущак (Соломаха 73), Утицьких, Голиш, Апанащенко, Петрик, Вороніна (Хаванська 68), Шевчук, Куніна (Мозольська 60), Овдійчук
Запасні: Шульга
Тренер: Валентина КОТИК

Арбітр: Мамчур Н.(Рівне) Асистенти арбітра: Рачинська І. (Чернівці), Меленчук І. (Чернівецька обл.) - Ващишин О. (Львів)
Спостерігач арбітражу: Мазуренко Н. (Київська обл.)


ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Перейра 33, Манзюк 65 - Утицьких 31

© 2018 womensfootball.com.ua


Стаття:

3-й тур Вища ліга 18/19: «Львів-Янтарочка» Львів - «Житлобуд-1» Харків - 0:6



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz