Дарія Апанащенко: «У нас чудова підтримка вболівальників»


17.09.17  1085
жіноча національна збірна, збірна України жінки, відбір до КС-2019, WWC2019, Апанащенко
фото Романа Породько
Капітан жіночої збірної України з футболу Дарія Апанащенко поділилася думками про суперників «синьо-жовтих» у відбірковому етапі Кубку Світу-2019 та підтримку команди у Львові.
 
-  Клубні змагання розпочались зовсім недавно. Чи встигли вже набрати форму? 
 
- Відчуваю, що зараз знаходжусь у бездоганній формі. Ми вже зіграли пару матчів в чемпіонаті. 
 
-  У червні українська збірна провела контрольний поєдинок проти збірної Польщі і поступилася - 2:3. Чого не вистачило команді для перемоги?
 
-  Мені не дуже хочеться згадувати той матч, бо тоді ми припустилися багатьох помилок у захисті, в тому числі і я. Причому, ця похибка призвела до голу. Поразки ніколи не бувають приємною. Утім,  інколи навіть вони стають корисними. Краще поступитися в товариській зустрічі і зробити правильні висновки на офіційні матчі.

 
-  На твою думку, яка збірна Хорватії сильніша: чоловіча чи жіноча? Чи перетиналися твої футбольні шляхи з хорватськими командами?
 
-  Чесно кажучи, порівнювати складно, бо кожна збірна – це окрема команда. Чоловіча та жіноча збірні мають власні сильні сторони. Якщо не помиляюсь, мені ще не доводилося грати проти хорватів ні на клубному рівні, ні в складі національної команди.
 
-  Як оціниш результати жеребкування кваліфікаційного етапу КС-2019? Кого із чотирьох суперників (Хорватія, Швеція, Угорщина та Данія) вважаєш основним конкурентом за вихід на Кубок світу-2019?
 
-  Нам дісталася вкрай непроста група. Мені дуже сподобалася збірна Данії, її виступ на чемпіонаті Європи, де команда дійшла до фіналу. Гадаю, датчанки і є головними фаворитами. Крім того, Швеція – дуже сильна команда. Ці дві збірні і є основними конкурентами за вихід на Кубок світу-2019.
 
-  Збірна України знову зіграє у Львові. Чи вважаєш «Арену Львів» фартовою для нашої команди? Як тобі атмосфера на стадіоні?
 
-  Ми часто граємо у місті Лева. Мені дуже подобається місто, стадіон, де у нас чудова підтримка вболівальників. Можна сказати, що ця арена для нас є фартовою.

За матеріалами ФФУ

Стаття:

Дарія Апанащенко: «У нас чудова підтримка вболівальників»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz