Дівчата-сила: обухівські школярки грають у футбол


24.12.17  1040
Обухів, дівчата футбол, жінки у футболі, пропаганда жіночого футболу, Обухівська міська рада, Київщина, НВКОбухів, дівчата футбол, жінки у футболі, пропаганда жіночого футболу, Обухівська міська рада, Київщина, НВК
Сьогодні  молодь активно займається спортом, бере участь у різноманітних змаганнях, загартовуючи своє тіло й душу. Хтось колись сказав, що людина живе, доки вона рухається. Хто не погодиться? Міф про те , що дівчата не вміють грати у футбол, - зруйновано.  Вперше у м. Обухів, з метою популяризації футболу серед дівчат, пропаганди здорового способу життя у спортивній залі будинку культури м-ну Яблуневий відбулися перші змагання з футболу серед дівчат 5-6 класів навчальних закладів міста.

У залі  дівочі команди демонстрували не меншу точність і міць удару, ніж  команди хлопців. Повна віддача грі, жодних зайвих думок, потужний викид адреналіну в кров! Перемігши своїх суперників у групових іграх, до  фіналу пробилися команди гімназії, НВК №5, НВК №3.    У запеклій безкомпромісній боротьбі, з величезною масою емоцій та сутичок  перемогу, за серією пенальті, здобула команда НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 – ліцей» ( з рахунком 4:3), продемонструвавши при цьому  неабияку волю до перемоги.  Дівчата в ті кілька хвилин жили єдиним – грою, і були єдиним – командою. Особливо відзначилася в усіх іграх воротар команди Підпалько Катерина, учениця 6 - Г класу цього навчального закладу.

Підсумкова таблиця змагань виглядає таким чином: І місце - НВК « ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 – ліцей» ( вчитель Олефір С.В.); ІІ місце - НВК «Гімназія - ЗНЗ І ст. м. Обухова ім. В.Мельника» ( вчитель Школьна І.М.); ІІІ місце – НВК « СЗОШ №5- ЗОШ №5» ( вчитель Кагарлицький П.П.).

Усім учасницям хочеться висловити величезну подяку за їх сміливість, самовідданість, порив почуттів  і драйв. Сподіваємося, що такі змагання стануть  стартом для перспективних  спортсменок у подальших заняттях футболом.
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ
виконавчого комітету Обухівської міської ради




Стаття:

Дівчата-сила: обухівські школярки грають у футбол



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz