Матч «Житлобуд-2» - «Атекс-СДЮШОР-16» відбудеться у Києві


14.11.17  826
ФФУ, Вища ліга, жінки, Календар матчів, чемпіонат 2017-2108, новий сезон
Матч 8-го туру Чемпіонату України між харківським «Житлобуд-2» та київським «Атекс-СДЮШОР-16» відбудеться у столиці.

Відділ жіночого футболу надав інформацію щодо матчу 8-го туру Чемпіонату України з футболу серед жіночих команд Вищої Ліги «Житлобуд-2» Харків - «Атекс-СДЮШОР-16» Київ.
 
До відділу надійшли листи від ГО МФК "Атекс" м.Київ з проханням
перенести вищевказаний матч в м.Київ у зв'язку з браком матеріальних коштів для поїздки в м.Харків. При цьому "Атекс-СДЮШОР-16" бере на себе зобов'язання та відповідальність за організацію матчу. В свою чергу, ЖФК "Житлобуд-2" м.Харків у своїх листах повідомили, що не заперечують проти переносу матчу в м.Київ.

Також, за взаємною згодою сторін та з урахуванням проведення з 18 по 25 листопада навчально-тренувального збору та відбіркового матчу Кубку Світу національної жіночої збірної команди України, була визначена дата проведення матчу - 17 листопада 2017 року.

Керуючись п.3 статті 5, п.2 статті 12 Регламенту Всеукраїнських змагань серед жіночих та дівочих змагань сезону 2017-2018 року, враховуючи згоду обох клубів та приймаючи до уваги практику подібних переносів у змаганнях Прем'єр-ліги та Професіональної футбольної ліги (наведені нижче), відділ жіночого футболу схвалив зміну господаря поля та проведення матчу 8-го туру
«Житлобуд-2» Харків - «Атекс-СДЮШОР-16» Київ 17 листопада 2017 року у м.Київ, а матч 17-го туру «Атекс-СДЮШОР-16» Київ - «Житлобуд-2» Харків у м.Харків. При цьому відповідальність за організацію матчу 17-го туру покладається на ЖФК "Житлобуд-2" Харків.
 

Приклади переносів УПЛ та ПФЛ :

2015 рік: Дирекція Прем'єр-ліги постановила, що перенесений матч 12-го туру чемпіонату України між запорізьким "Металургом" та київським "Динамо" відбудеться не в Запоріжжі, як планувалося раніше, а в Києві. "До нас звернувся не тільки футбольний клуб "Металург" Запоріжжя, але й Федерація футболу запорізької області, яка у зв'язку зі складним становищем справ у клубі взяла на себе організацію і проведення матчів основної команди, U-21 і U-19 "Металурга" до зимової перерви. Через проблеми з фінансуванням вони попросили ФК "Динамо" Київ допомогти з організацією проведення перенесеного матчу 12-го туру чемпіонату України в Києві на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського. Порадившись з керівництвом, "Динамо" погодилося взяти на себе обов'язки і гарантувати проведення поєдинку згідно з регламентом УПЛ". Дирекція Прем'єр-ліги задовольнила клопотання двох клубів і ухвалила, що матч "Металург" (Запоріжжя) - "Динамо" (Київ) відбудеться 4-го грудня 2015-го року в Києві.

2016 рік: до ПФЛ звернувся ФК "Буковина" Чернівці з проханням розглянути питання щодо проведення домашнього матчу "Буковина" Чернівці - "Колос" Ковалівка на виїзді на стадіоні "Колос" у с.Ковалівка у звязку з укладкою рулонного газону на стадіоні "Буковина".
Враховуючи згоду обох сторін ПФЛ вирішили: змінити господаря поля матчу першої ліги

"Буковина" Чернівці - "Колос" Ковалівка на стадіоні "Колос" с.Ковалівка, а матч 20-го туру "Колос" - "Буковина" на стадіоні "Буковина" м.Чернівці.


Стаття:

Матч «Житлобуд-2» - «Атекс-СДЮШОР-16» відбудеться у Києві



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz