Наталія Зінченко: «Матч вийшов дуже напруженим і емоційним»


18.03.18  891
МиЗбірна, WU-19, женская сборная, женский футбол, молодіжна жіноча збірна України з футболу, Ю-19, жіноча збірна, жінки збірна, Наталія Зінченко
Наставник молодіжної жіночої збірної України WU-19 Наталія Зінченко прокоментувала нічийний результат у другому контрольному поєдинку своєї команди проти одноліток з Азербайджану.

Нагадаємо, українки вибороли нічию на останніх хвилинах зустрічі — 1:1.

«Команди грали в непростих умовах, тому результат не найгірший. Основною задачею було не отримати травми. Незабаром стартує друге коло чемпіонату, тому важливо було, щоб усі поїхали зі збірної без пошкоджень, — зазначила головний тренер молодіжної жіночої збірної України. — Футболістки хвилювалися. У першій зустрічі нам вдалося швидко забити і спокійно довести гру до переможного результату, а в другому поєдинку з цим виникли проблеми. Наша команда пропустила необов’язковий гол, після чого було важко здолати чисельну оборону суперника. Наші гравці створювали моменти, але не реалізовували їх.

Матч вийшов дуже напруженим і емоційним, як і кожна наша дуель з Азербайджаном. Обидві сторони залишилися незадоволені по-своєму».
За матеріалами ФФУ


Стаття:

Наталія Зінченко: «Матч вийшов дуже напруженим і емоційним»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz