«ПравдаТУТ» - збірна України WU19 розпочала рік з перемоги


16.03.18  1020
МиЗбірна, WU-19, Зінченко, женская сборная, женский футбол, молодіжна жіноча збірна України з футболу, Ю-19, жіноча збірна, жінки збірна, ПравдаТУТ ТВ
Після минулорічного непрохідного третього місця у відбірній групі до Чемпіонату Європи—2018 жіноча молодіжна збірна України з футболу прагне якомога швидше реабілітуватися. Першим суперником у межах підготовки до відбірного етапу ЧЄ—18/19 років для підопічних Наталії Зінченко стали однолітки з Азербайджану.

Стартові хвилини матчу пройшли в рівній боротьбі. Згодом «жовто-сині» заволоділи ініціативою. Перша подача кутового біля воріт Сюде Топчу завершилася результативним ударом головою Марії Колещук — 1:0. Не минуло й десяти хвилин, як українки зіпсували настрій гостям удруге. Канадський легіонер української збірної, Ніколь Козлова, обікрала захисницю Азербайджану та красивим обвідним ударом вразила дальню дев’ятку воріт суперниць.

Азербайджан — саме та команда, поразка від якої в минулому відборі не дозволила нашим дівчатам вийти до еліт-раунду. Наприкінці тайму підопічні Вугара Асгарлі «показали зуби» та зуміли відквитати один м’яч. Утім, перемога від юних українок нікуди не поділась. Ніколь Козлова вдруге засмутила воротаря гостей, а згодом захисниця Хажигат Гасімова зрізала м’яч у власні ворота.

У відбірному етапі до Чемпіонату Європи, який розпочнеться восени, на українок очікують матчі з Ірландією, Литвою та футболістками з Фарерських островів. До елітного раунду вийдуть два переможці з кожної групи та двоє найліпших володарів третіх місць. Сподіваємося, українки також будуть серед найкращих.
Правда ТУТ




Стаття:

«ПравдаТУТ» - збірна України WU19 розпочала рік з перемоги



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz