Прикарпатський футбол. Жінки. Підсумки сезону 18/19: Перша ліга


25.06.19  942
Чемпіонат України, футбол, жінки, ФФУ, женский футбол, жіночий футбол, ЖФК, Івано-Франківськ, Прикарпаття, профі, підсумки 2018/2019, Спорт Івано-Франківськ
(Андрій Мокляк SPORT.IF.UA): продовжує серію підсумкових матеріалів про виступи прикарпатських професіоналів закордоном та на різних рівнях українського футболу у сезоні 2018/2019 років.

Традиційно першими розповімо про результати прикарпатських футболісток у Чемпіонаті України з футболу серед жіночих команд - Перша ліга.

Яна Тріщук ("Янтарочка" Новояворівськ)

8 матчів в лізі (1 попередження)
У минулому сезоні найбільш чисельним прикарпатський "десант" був у складі "Янтарочки" з Новояворівська, за яку виступали одразу шестеро наших гравчинь. Основним голкіпером новояворівського клубу в сезоні стала вихованка "Надвірняночки" Яна Тріщук, що відіграла вісім поєдинків, в одному з яких залишала свої ворота "сухими", а також напрацювала на одне попередження.

Тетяна Лайщук ("Янтарочка" Новояворівськ)
7 матчів в лізі (4 голи)
Найкращою голеадоркою "Янтарочки-2" у вже минулому сезоні стала ще одна прикарпатська футболістка Тетяна Лайщук. Тетяна продемонструвала хорошу результативність, забивши чотири м'ячі у семи зіграних матчах.

Мирослава Шовгенюк ("Янтарочка" Новояворівськ)

7 матчів в лізі
Півзахисниця Мирослава Шовгенюк завершила свій вже третій за ліком сезон у складі "Янтарочки". Як і в попередніх двох, Мирослава є гравцем "основи" клубу з Львівщини, розпочинавши всі сім проведених матчів зі стартових хвилин.

Анна Дем'янець ("Янтарочка" Новояворівськ)
3 матчі в лізі (1 гол)
На жаль, не може похвалитись великою кількість зіграних матчів в сезоні півзахисниця Анна Дем'янець, в активі якої лише три поєдинки та один забитий м'яч у складі "Янтарочки-2". Додамо, що всі матчі Анна провела ще восени, тоді як навесні залишалась без ігрової практики.

Анна Печенюк ("Янтарочка" Новояворівськ)
8 матчів в лізі (2 голи, 1 попередження)
Однією з двох дебютанток не лише "Янтарочки-2", а й Першої ліги в сезоні стала захисниця Анна Печенюк. Дебют для 17-річної гравчині видався напрочуд вдалим - Анна доволі швидко зуміла вибороти місце у стартовій "одинадцятці" команди, а загалом провела вісім матчів в Першій лізі та відзначилась дублем у ворота "Буковинської Надії" (4:3).

Яна Русінова ("Янтарочка" Новояворівськ)
3 матчі в лізі (1 попередження)
Іншою дебютанткою сезону стала півзахисниця Яна Русінова. Щоправда, в прем'єрному для себе сезоні 18-річна футболістка зіграла лише три матчі в осінній частині Першої ліги.

Марина Погрібняк (СК "Вишневе" Київська область)
9 матчів в лізі (3 голи, 1 попередження), 1 матч в кубку (1 попередження)
"Бронзовим" видався минулий сезон для вихованки франківської ДЮСШ №3 Марини Погрибняк. Восени 18-річна півзахисниця поповнила склад СК "Вишневе" з Київщини. Разом з командою нашій краянці вдалось пробитись до Фіналу чотирьох Першої ліги і в матчі за "бронзу" в додатковий час здолати львівські "Карпати" (3:1). Загалом Марина зіграла 10 ігор, в яких відзначилась трьома голами. За підсумком сезону клуб з Київщини виборов право поборотись за підвищення у класі крізь призму матчів плей-офф з вищоліговою "Злагодою-Дніпро-1". Та керівництво клубу відмовилось від участі у стикових поєдинках, тож наступного року "Вишневе" продовжить виступи у Першій лізі.

Чемпіонат України, футбол, жінки, ФФУ, женский футбол, жіночий футбол, ЖФК, Івано-Франківськ, Прикарпаття, профі, підсумки 2018/2019, Спорт Івано-Франківськ

Стаття:

Прикарпатський футбол. Жінки. Підсумки сезону 18/19: Перша ліга



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz