ТМ. Україна - Пантери - 6:0. Впевнена перемога збірної


19.10.17  1160
жіноча національна збірна України, збірна України жінки, відбір до КС-2019, Пантери Умань
19 жовтня, в рамках підготовки до товариського матчу проти національної жіночої збірної Білорусі, який відбудеться 23 жовтня у Мінську, жіноча збірна України у Бучі провела контрольний поєдинок проти команди «Пантери» (Умань).
 
Протягом усього матчу «синьо-жовті» мали незаперечну ігрову та територіальну перевагу, лише зрідка дозволяючи своїм суперницям переходити центр поля. Уманчанки намагалися нав’язати збірній боротьбу, прагнучи не програвати в жодному з епізодів, але клас команд давався взнаки.
 
Ще до перерви збірна України мала знімати всі питання стосовно переможця зустрічі, але забили лише двічі. Спочатку капітан «синьо-жовтих» Дарія Апанащенко, якій перед самим поєдинком вручили приз «Кращий гравець України 2016 року» за опитуванням сайту Жіночий футбол України, реалізувала пенальті, а вже за хвилину Таміла Хіміч подвоїла перевагу у рахунку. Ще дві чудові нагоди мала Ольга Овдійчук, але після її ударів «круглий» дивовижним чином не залітав у сітку воріт суперниць.
 
До розгромного рахунок у дебюті другої половини зустрічі довела Тетяна Романенко, вдало замкнувши фланговий простріл від Мар’яни Іванишин. Через декілька хвилин дубль оформила Хіміч. Після цього наставник українок провів декілька замін перевіривши найближчий резерв.
 
Втім, і після цього перебіг подій на полі змінився. Збірна продовжували володіти ініціативою, атакуючи гостро та різноманітно. «Синьо-жовті» активно використовували фланги, а прострільні та розрізні передачі часто ставили у глухий кут оборону «Пантер». Саме після флангового пострілу Натія Панцулая змусила уп’яте капітулювати голкіпера уманчанок.
 
У час, що залишився до фінального свистка, м’яч якимось дивом, зважаючи на кількість небезпечних моментів поблизу воріт «Пантер», лише раз побував у сітці воріт уманчанок – дубль оформила Романенко.
 
ЗБІРНА УКРАЇНИ – «ПАНТЕРИ» (Умань) – 6:0 (2:0)

ГОЛИ: Апанащенко (15, з пенальті), Хіміч (16, 60), Романенко (52, 90), Панцулая (79)
 
УКРАЇНА (стартовий склад): Саніна – Кравець, Василюк, Басанська, Іванишин, Андрущак, Хіміч, Апанащенко (к), Овдійчук, Бойченко, Калініна

За матеріами ФФУ


Стаття:

ТМ. Україна - Пантери - 6:0. Впевнена перемога збірної



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz