Тренер ФК «Легенда-ШВСМ» відвідав міжнародний футбольний форум


11.12.17  1114
чемпіонат України жінки, футбольний форум 2017,ФК "Ретро", жіночий чемпіонат, Легенда-ШВСМ, Чернигов, Володимир Кулик
У Києві у готелі "ІнтерКонтиненталь" відбувся міжнародний футбольний форум, ініціатором проведення якого виступив спортивний меценат, президент ФК "Ретро" (Ватутіне) Петро Ніколенко. Головне питання зібрання - обговорення авторитетними футбольними постатями розвитку дитячого футболу в Україні та світі.

Програма Форуму була насиченою і різноманітною. Відкрив захід представницький міжнародний міні-футбольний турнір, що відбувся на майданчику спортклубу "Гран-Прі". У ньому взяли участь: команда зірок футболу київського "Динамо", збірна команда посольств і консульств зарубіжних країн у Києві, збірна команда тренерів і зірок ФК "Ретро", збірна команда журналістів України.

чемпіонат України жінки, футбольний форум 2017,ФК "Ретро", жіночий чемпіонат, Легенда-ШВСМ, Чернигов, Володимир КуликУ роботі міжнародного футбольного форуму участь взяли: легенди київського "Динамо" Володимир Мунтян, Анатолій Дем`яненко, Іван Яремчук, Олег Саленко, Влад Ващук, екс-гравці національної збірної України з футзалу Сергій та Юрій Усаковські, генеральний директор ФК "Оболонь –Бровар" Олександр Резніченко, радник президента з питань міжнародної і гуманітарної співпраці, голова організації "Спорт проти наркотиків" Юрій Верхман, прес-секретар національної збірної України з футболу Олександр Гливінський, прес-секретар головного тренера національної збірної Микола Васильков, відомий тележурналіст Руслан Свірін, представники посольств та ін.

Форум розпочався з фотовиставки, присвяченій дитячому міжнародному турніру "Кубок Ретро" та презентації книги -довідника про ФК "Ретро" та проведені дитячі футбольні турніри "Кубок Ретро". Про книгу детально розповів її автор Віктор Яременко .
чемпіонат України жінки, футбольний форум 2017,ФК "Ретро", жіночий чемпіонат, Легенда-ШВСМ, Чернигов, Володимир Кулик
З цікавістю всі слухали Володимира Мунтяна, який пригадав свої далекі дитячі футбольні роки, свого першого тренера, відзначивши його високий рівень кваліфікації. Анатолій Дем`яненко акцентував увагу на тому, що в Україні не будуються спортивні об’єкти, підростаюче покоління немає можливості для занять спортом. Влад Ващук розповів про свій власний дитячий футбольний проект – "Академія Влада Ващука", що функціонує у Броварах, та фонд допомоги дитячого футболу. На думку Сергія Усаковського, сьогодні однією з проблем дитячого футболу є те, що імениті гранди у ранньому віці переманюють гравців у клубів, які у фінансовому плані їм поступаються. Проходить час, а клуб, який виховав футболіста, так і не отримує належної компенсації. Головний тренер жіночої футбольної команди "Легенда-ШВСМ" (Чернігів) Володимир Кулик відзначив славні футбольні традиції Чернігова, який подарував нам Олега Кузнєцова та Андрія Ярмоленка. Активну участь в обговоренні проблем дитячого футболу та шляхів їх вирішення взяли також Олександр Резніченко, Юрій Верхман, Руслан Свірін, Олександр Гливінський, Іван Аджич, представник посольства Чорногорії.

На "фініші" Форуму відбулося нагородження переможців міжнародного міні-футбольного турніру.

Володимир Коваленко, footboom.com
Репортаж ТРК Київ




Стаття:

Тренер ФК «Легенда-ШВСМ» відвідав міжнародний футбольний форум



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz