В Парижі презентували офіційний логотип Кубку Світу 2019


03.10.17  1075
ФІФА, УЄФА, WWC2019, France, Чемпіонат Світу ФІФА, Women’s World Cup, FIFAWWC, #DareToShine, FIFA Women's World Cup France 2019
У відомому французському Музеї людини, розташованому на знаменитій площі Драко-Трокадеро в Парижі, відбулася презентація офіційного логотипу Кубку Світу з футболу серед жіночих збірних FIFA Women's World Cup France 2019™. Разом з
представниками Федерації футболу Франції (FFF) та місцевих оргкомітетів (LOC) на офіційній урочистій події  був присутній і президент ФІФА Джанні Інфантіно.

Франція - це втілення історії та стилю. Елементи логотипу мундіалю схожі на історичні смуги (
marinière), що були колись в одязі французьких моряків та є і в сучасній моді. У верхній частині трофея стилізований м'яч, оточений вісьмома декоративними променями світла, що символізують восьмий розіграш Кубку світу з футболу ФІФА.


24-и жіночих національних збірних з футболу зіграють у фіналі Чемпіонату Світу 2019. До числа фіналістів увійдуть 9 європейських збірних, враховуючи Францію, як господаря турніру. 

Нагадаємо, що у вересні свій шлях до Франції розпочали і футболістки національної жіночої збірної УкраїниВідбірковий цикл світової першості стартував 15 вересня. Наші дівчата з нічиєї 1:1 стартували у кваліфікаційній кампанії домашнім матчем із командою Хорватії. 24 листопада на українську збірну чекає виїзд до Угорщини.


Що стосується фінального циклу, то ФІФА разом з Виконавчим комітетом Французької футбольної Асоціації затвердили 9 міст, які прийматимуть світовий футбольний форум влітку 2019 року. 

Міста-господарі: Гренобль, Гавр, Ліон, Монпельє, Ніцца, Париж, Реймс, Ренн і Валансьєн.ФІФА, УЄФА, WWC2019, France, Чемпіонат Світу ФІФА, Women’s World Cup, FIFAWWC, #DareToShine, FIFA Women's World Cup France 2019
Проведення фінального поєдинку Мундіалю заплановано на новому сучасному стадіоні «Гран Стад де Ліон», який вміщує 59000 глядачів.

МІСТА ПРОВЕДЕННЯ:


Календар фіналу:
· Матч відкриття в Парижі, груповий етап з 7 червня
· 1/8 фіналу 22-25 червня
· 1/4 фіналу 27-29 червня
· 1/2 фіналу 2-3 липня
· Матч за 3 місце  6 липня
· ФІНАЛ, Ліон, 7 липня


Copyright © 2017 womensfootball.com.ua


Стаття:

В Парижі презентували офіційний логотип Кубку Світу 2019



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz