Валерій Лунченко: «Футбольні зірки України необхідно проводити і в майбутньому»


12.12.17  930
Лунченко Валерій, Комітет жіночого футболу, Народний депутат, Президент Асоціації жіночого футболу,Голова комітету, Лунченко, Футбольні зірки
8 грудня в столиці відбулася церемонія «Футбольні зірки України-2017». В рамках урочистого заходу обирали та нагороджували найкращих гравців чоловічих та жіночих змагань з футболу, футзалу та пляжного футболу, символічну збірну України за версією футболістів-професіоналів, а також визначили найкращий гол 2017 року.

Участь в церемонії взяв, також,
президент Всеукраїнської Асоціації жіночого футболу України та голова комітету жіночого футболу ФФУ - Валерій Лунченко.

У екслюзивному коментарі для zak-insider.com Валерій Валерійович зазначив:
«Мав велику честь бути запрошеним на церемонію нагородження "Футбольні зірки України 2017”, під час якої було визначено кращих з кращих представників національного футболу. Це була яскрава масштабна подія.

Не можу порівняти цей захід з минулорічним, адже не був на ньому присутнім, але цього року він однозначно був феєричним, мав високий фаховий рівень, забезпеченню якого потрібно завдячувати голові Федерації Футболу України Андрію Павелко та команді професіоналів з числа працівників Федерації.

Цей захід необхідно проводити і в майбутньому, адже він дає неабиякий стимул тренерам та гравцям ще з більшим завзяттям займатись і без того улюбленою справою та демонструвати з кожним разом ще кращий рівень футболу як на національному рівні, так і на міжнародній арені.
 
Приємно вражений, що на заході панувала атмосфера родини, де кожен її член демонстрував єдність та взаємопідтримку!

Лунченко Валерій, Комітет жіночого футболу, Народний депутат, Президент Асоціації жіночого футболу,Голова комітету, Лунченко, Футбольні зіркиТакож мав честь прийняти участь безпосередньо в церемонії та оголосити і вручити нагороду найкращому тренеру жіночих команд Наталії Зінченко ("Житлобуд-2”, Харків). Зазначу, що найкращою футболісткою було визначено Ольгу Овдійчук ("Житлобуд-1”, Харків / національна жіноча збірна України).

Хочу побажати та, як Президент Асоціації жіночого футболу України, докладу максимум зусиль для того, щоб популяризувати даний вид спорту та вивести його на вищий рівень» – підсумував В.Лунченко.

Ознайомитися зі всіма переможцями усіх номінацій цієї церемонії можна за посиланням.

фото С.Ярошевського та
Павла Кубанова



Стаття:

Валерій Лунченко: «Футбольні зірки України необхідно проводити і в майбутньому»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz