Володимир Пею: «Бажання - втрутитися серйозно у боротьбу за медалі»


21.08.17  955
Уманський футбол, сезон 2017-2018, жіночий чемпіонат, Ятрань-Берестівець, Володимир ПЕЮ
Інтерв'ю головного тренера «Ятрань-Берестівець» Володимира Пею після стартового матчу в Чемпіонаті України.

-    Володимире Микитовичу, як ви охарактеризуєте першу половину 2017 року для нашої команди? Адже за пів року встигли відіграти цілий чемпіонат.

-    Цей перехідний чемпіонат в одне коло я особисто сприймав як підготовчий до основного чемпіонату, що наразі стартував. При цьому кілька ігор ми відіграли на непоганому рівні. Ми програли лише двічі – лише двом харківським «Житлобудам», що наразі домінують в українському жіночому футболі. Ми не програли вперше «Легенді». Ще й у Чернігові. Ми перемогли «Злагоду» і «Єдність». Але була і провальна одна гра, коли ми не змогли виграти у Костополі. Це нам, на мою думку, обрубало шанси поборотися за третє призове місце. Фору у два очки «Легенді» давати – то занадто багато. Щоб компенсувати ту втрату нам потрібно було здійснити подвиг і перемогти когось з Харкова. Я ж сказав – то на сьогодні в сфері чудес.

-    Чи були новачки у команді весною?
-    Так. Двоє гравців. Юлія Гнидюк – відомий в нашій країні гравець. І вона стала одним із лідерів команди. Я задоволений тим, що ми співпрацюємо з нею. Також у нас появилася Коріненко. Це резервний воротар, що перейшов до нас з «Пантер».

-    А в літнє міжсезоння ще появилися новачки?
-    Склад у нас досить стабільний. Знову лише двоє новачків. Марія Тихонова до нас прийшла в аренду х харківського «Житлобуда-1». Я покладаю на неї надії в плані збільшення нашого атакувального потенціалу. І вже перша гра показала, що ці сподівання аргументовані. Хоча Марія сама не забила, але наші дії в нападі однозначно виглядали більш гострішими. Також до нас приєдналася Вікторія Чорновіл з київського «Атекса». Сподіваємося на її прогрес.
Уманський футбол, сезон 2017-2018, жіночий чемпіонат, Ятрань-Берестівець, Володимир ПЕЮ
-    Яка взагалі ситуація в команді, в клубі?
-    Команда прогресує. Цьому сприяє стабільний навчально-тренувальний процес. Нас стараються забезпечити всім необхідним. Тренування ми проводимо наразі на стадіоні в Родниківці (дякуємо господарям). Команда доставляється туди власним транспортом. Також колектив забезпечено харчуванням. Офіційну гру ми провели на чудовому стадіоні у Паланці (теж вдячні господарям – ФК «УТК»). Багато хто може лише позаздрити таким полям, на яких ми тренуємося і граємо. У гостях ми поки будується власний стадіон для команди у Берестівці. Знаючи керівника нашого, Василя Івановича Чекаленка, то немає сумнівів, що поле у нас буде ідеальне. В моїх словах ви можете переконатися, коли побуваєте у селі Берестівець – подивіться на ту красу!

-    Є якісь конкретні цілі на сезон?
-    Ну, напевне, правильно не цілі, а мрії і бажання - втрутитися серйозно у боротьбу за медалі і нарешті привезти їх на Уманщину.

-    Достойно і залишається лише побажати удачі в цій нелегкій справі!
-    Дякуємо!

Ігор Соболенко, Футбол Уманщини


Стаття:

Володимир Пею: «Бажання - втрутитися серйозно у боротьбу за медалі»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz