Володимир Пею: «Хочемо створити конкуренцію чернігівській «Легенді»»


23.03.18  829
Уманський футбол, женский футбол, сезон 2017-2018, жіночий чемпіонат, Ятрань-Берестівець, Володимир ПЕЮ, футбол Уманщини
24 березня свій перший матч другого кола чемпіонату України серед жінок проведе команда «Ятрань-Берестівець». Про новини зі стану нашого колективу та про плани команди розповів головний тренер Володимир Микитович Пею.

-    З яким настроєм підходите до другого кола?

-    З бойовим! Не приховуємо своїх намірів, чи точніше мрії – поборотися за бронзові медалі. Хочемо створити конкуренцію чернігівській «Легенді». В світлі цього всі ігри будуть як остання! Всі суперники посилилися, тому легко не буде проти жодного. Але ми віримо в себе.

-    А про Кубок України що скажете?
-    Непоганий жереб для нас. Нам по «сітці» турніру до фіналу не потрапляють «Житлобуди». Тому чому б не спробувати пробитися до фіналу національного кубка. Просто не буде. Тут на шляху і та ж таки «Легенда» і можливе дербі з «Пантерами». Але ми свого часу пробивалися до фіналу національного кубку з міні-футболу. І дуже хотілось би відчути ті емоції ще раз вже у великому футболі.

-    Чи є якісь зміни в складі нашої команди?
-    Залишила нашу команду Корнійчук, яка перейшла до «Ладомиру». Закінчилася оренда у нас Тихонової. Призупинила виступи Чорновіл. Натомість у нас троє новачків. Всі гравці молодіжної збірної України і перейшли до нас з Костополя. Це Олеся і Юля Семенюк та Марина Косік. Всі вони підписали з нашим клубом контракти і сьогодні були заявлені за нас.

-    Як іде будівництво стадіону у Берестівці?
-    Все за планом. Просувається справа. Достатньо сказати, що завершуються роботи з роздягальнями. Вони чудові, за європейськими стандартами. Навіть підлога з підігрівом.

-    На коли заплановано відкриття?
-    Орієнтовно на серпень-вересень цього року.

-    А де команда зараз гратиме?
-    Тренувалися зараз в Городецькому. Перший матч вдома проведемо через погодні умови на штучному полі стадіону «Уманьферммаш». Суперник – «Ладомир». Матч 1 квітня. Ну а взагалі домашньою ареною у нас залишається Паланка.
Ігор Соболенко, Футбол Уманщини



Стаття:

Володимир Пею: «Хочемо створити конкуренцію чернігівській «Легенді»»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz