Завершилися футбольні змагання «Золотий колос України 2018» серед дівчат


10.07.18  1304
ФСТ Колос, ЗОЛОТИЙ КОЛОС УКРАЇНИ - 2018, змагання колосовські, футбол сере дівчат, дівочий футбол, АПК України, футбол дівчата
ВІДОМІ ПЕРЕМОЖЦІ ФУТБОЛЬНИХ ЗМАГАНЬ "ЗОЛОТИЙ КОЛОС УКРАЇНИ -2018" СЕРЕД ДІВЧАТ

З 03 по 06 липня 2018 року на ПОГ НСБ «Скадовськ» в м. Скадовськ Херсонської області пройшли Всеукраїнські фінальні змагання Першості та Кубку «Золотий колос України» ГО «ВФСТ «Колос» з футболу серед дівчат 2003-2004, 2005-2006 років народження.

В змаганнях взяло участь 180 дівчаток, які приїхали з Вінницької, Донецької, Львівської, Кіровоградської, Луганської, Дніпропетровської, Хмельницької, Херсонської областей.

В Першості серед дівчат 2003-2004 р.н. переможцем стала команда «Буг» Львівської області, друге місце у «Багіри» Донецької області, третьою стала команда «Плеяда» з Вінницької області. Команда «Славія» Херсонської області з четвертим місцем та «Кобра» Луганської області закінчила турнір на п'ятому місці.

У Кубку «Золотий колос України» серед дівчат 2003-2004 р.н. золоті медалі завоювала команда «Багіра» з Кіровоградської області, срібні медалі у «Розточчя» з Львівської області, бронзу вибороли дівчата з «Самарчанки» Дніпропетровської області. Четвертою стала команда «Чугуєво» з Дніпропетровщини, п'ятою «Подолянка» з Хмельницької області.

Молодші дівчата 2005-2006 р.н. з «Мілану» Кіровоградської області у Кубку «Золотий колос України» стали чемпіонами, друге місце вибороли «Кобри» з Луганщини, треті дівчата з «Лідера» Хмельницької області та четверте місце у «Колоса» з Херсонської області.

ФСТ Колос, ЗОЛОТИЙ КОЛОС УКРАЇНИ - 2018, змагання колосовські, футбол сере дівчат, дівочий футбол, АПК України, футбол дівчата
Всі переможці, призери та учасники змагань нагороджені дипломами, кубками, медалями відповідних ступенів.

Особисті призи та дипломи отримали дівчата у віковій категорії Першості 2003-2004 р.н. за кращого воротаря Малюська Аліна («Плеяда»), кращим бомбардиром з 4 голами виявилась Ольхова Леся («Буг»), кращим гравцем визнали Корнацьку Наталію («Буг»).

Кубкові особисті призи серед старших дівчат отримали: кращий воротар – Гаріпова Альона («Багіра»), кращий бомбардир з 4 голами – Кіщак Ірина («Розточчя»), кращий гравець – Махінько Тетяна («Самарчанка»). Серед молодших дівчаток (2005-2006 р.н.) цінні подарунки потрапили до: кращий воротар – Беззубова Катерина («Мілан»), кращий бомбардир з 3 м'ячами – Щербакова Ірина («Колос»), кращий гравець – Брюховецька Валерія («Кобра»).

Відмітимо, що на змаганнях перебував і головний тренер збірної України серед дівчат WU-15 Сапронов Сергій, який мав змогу продивитися нових кандидатів до складу дівочої збірної.

Дякуємо командам та тренерам за належний рівень підготовки до фінальних змагань та бажаємо гарного відпочинку влітку!

Арбітрам вдячні за високий рівень суддівства!

Дякуємо ПОГ НСБ «Скадовськ» ГО «ВФСТ «Колос» за гарну підготовку місця проведення змагань, смарагдового поля!

Всеукраїнське
ФСТ Колос Апк-України


Стаття:

Завершилися футбольні змагання «Золотий колос України 2018» серед дівчат



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz