9-й тур Вища ліга 19/20: «Ятрань» Берестівець - «Ладомир» Володимир-Волинський - 1:2


06.09.19  661
чемпіонат України жінки, жіночий чемпіонат, Львів-Янтарочка, женский футбол, Ятрань-Берестівець, ФФУ Вища ліга, Ладомир, ЖФК, умань, Пею, Бортнік, Паланка, УТК
(Ігор Соболенко, umanfootball.com.ua): «Ятрань-Берестівець» дуже вдало стартувала в черговому чемпіонаті України – в перших чотирьох матчах не зазнали жодної поразки, здобувши по дві перемоги і нічиї. При цьому здобули очки і в матчах проти клубів, що озвучують амбіції завоювати медалі – «Єдність» в Берестівці програла 1:3 а «Восход» вдома зіграв 1:1. З урахуванням того, що наступні три матчі наша команда мала проводити не проти харківських «Житлобудів», то чому було б не помріяти про продовження такої приємної серії і не помилуватися місцем на горі турнірної таблиці. Але не так сталося як гадалося…

Останнього календарного літнього дня до Берестівця завітали гості із Західної України. «Ладомир» підпирав у турнірній таблиці господарів поля і легкого життя не передбачалося ні одним ні другим.

Початок матчу був за гостями. Вони мали помітну перевагу. Я не скажу, що це призвело до багатьох реальних гольових моментів біля воріт Денищич. Правда, одного разу нашим дівчатам таки відверто поталанило – на 12-й хвилині м’яч поцілив у стійку наших воріт. Хвилини з 20-ї «Ятрань-Берестівець» вирівняла гру і віддати комусь перевагу комусь на полі було вже важко.

чемпіонат України жінки, жіночий чемпіонат, Львів-Янтарочка, женский футбол, Ятрань-Берестівець, ФФУ Вища ліга, Ладомир, ЖФК, умань, Пею, Бортнік, Паланка, УТКТак само розпочався і другий тайм. Тепер наші дівчата вже не давали розгулятися суперникам. Того більше – на 58-й хвилині їм вдалося і рахунок відкрити. Від правого кутового прапорця гарно подала Поліна Янчук та Ірина Бічуй на дальній стійці вправно зіграла головою! 1:0! Все складалося якнайкраще для «Ятрані-Берестівець». Аж поки не трапилася прикрість в кінцівці матчу… На 73-й хвилині під час атаки гості вивели на удар метрів з 14-15 свою гравчиню і м’яч поцілив у руку когось з господарів. Арбітр розцінив то як порушення і призначив 11-метровий. Виконувати його взялася одна з самих помітних гравців у гостей. Але Марія Денищич парирує удар Вікторії Гірин. Але напривеликий жаль для нас та ж таки Вікторія Гірин не виключається з боротьби і перша на добиванні – 1:1.

Кульмінація матчу трапилася на 84-85-й хвилинах. Спочатку чудову атаку розгорнули господарі. І Янчук стрімко вирвалася практично сам на сам з воротарем і встигла випередити Вальчук, що кинулася в ноги. І тут Поліні банально не вистачило досвіду! Вона обрала самий неперспективний варіант – не пробила, не залишила ноги (і заробити тим пенальті) і прокинула в бік м’яч. Наздогнала ледь не біля кутового прапорця. Момент було втрачено! І тут ж прилетіло нам!!! Удар «Ладомиру» приходиться в поперечину наших воріт а Шайнюк чітко і холоднокровно «добавляє» у протилежний від Денищич кут… 1:2((( Більше голів не було і тим самим трапилася перша поразка «Ятрані-Берестівець»…

Кілька загальних вражень. Не можу дорікнути нашій команді, що вона не налаштувалася як слід на гру. Гарний старт чемпіонату не змусив наших дівчат задерти носа. Я того не побачив. Вони старалися і виклалися на повну. Але десь забракло тактичної гнучкості. Гості сподобалися. Команда пристойно організована. Захисна ланка складається із високого зросту гравців. Причому то не єдина їх чеснота – вони і в інших компонентах на висоті. У команди на обох флангах дуже цікаві гравці – і Гірин і Шайнюк завдали багато клопоту наших оборонцям. Тому назвати перемогу «Ладомиру» суто випадковою не можу. Подяку. Обом командам і нашим дівчатам лише додам – не опускати рук і продовжувати боротьбу. А вже цієї неділі о 16-00 в Берестівці «дербі» - матч проти уманських «Пантер».
повний матч

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ. ВИЩА ЛІГА 2019-2020 - 9 тур
31 серпня 2019. с.Берестівець - стадіон "Максимус" - 100 глядачів.
«Ятрань» Берестівець  - «Ладомир» Володимир-Волинський - 1:2 (0:0)
ГОЛИ: Бічуй 58 - Гірин 73, Шайнюк 85
Нереалізований пенальті: Гірин 73

ЯТРАНЬ: Денищич М. - Сівець К., Авдєєва О., Бічуй І. (Назаренко А., 89), Земляна О., Моспан Л., Комар Р., Загуменна О., Крючкова Л. (Сіволобова А., 54), Гнидюк Ю., Янчук П..
Запасні: Мухлиніна П., Косік М..
ГОЛОВНИЙ ТРЕНЕР: Пею Володимир Микитович

ЛАДОМИР: Вальчук М. - Шайнюк М., Ольхова Л., Кухаренко В., Семків Д. (Довганик А., 46), Кисляк С. (Кузьмич А., 52), Іванченко Н., Аполлоніна Т., Гірин В., Кревська О., Лемешук А..
Запасні: Гадада Т., .
ГОЛОВНИЙ ТРЕНЕР: Бортнік Олег

Арбітри: Усова Катерина (Київ) - , Резнік Анастасія (Київська) - .
Спостерігач арбітражу: Мазуренко Наталія (Київська).

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: не має - Ольхова Л. (43)


Стаття:

9-й тур Вища ліга 19/20: «Ятрань» Берестівець - «Ладомир» Володимир-Волинський - 1:2



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz