Огляд матчу. 4-й тур 19/20: «Житлобуд-1» - «Ятрань» - 4:0


19.09.19  409
чемпіонат України жінки, жіночий чемпіонат, Трест Жилстрой, женский футбол, Ятрань-Берестівець, УАФ Вища ліга, Житлобуд-1, Жилстрой, ЖФК, умань
(Прес-служба ЖФК Житлобуд-1, fczh1.com):18 вересня відбувся перенесений матч чемпіонату України з футболу серед жіночих команд між "Житлобудом-1" (Харків) та "Ятранню" (Берестівець).

Після виїзної нічиєї з "Восходом" гравчині "Житлобуду-1" намагалися не тільки реабілітуватися у цій грі, а й знову відчути смак перемоги та голів.

Як і очікувалось, гра розпочалась за перевагою харків*янок. І вже на 10 хвилині гри воротар "Ятрані" збиває Куніну у карному майданчику. Арбітр матчу Вероніка Тагамлик довго не вагалась та показала на 11-метрову позначку. Апанащенко виконала цей "вирок" бездоганно. 1:0.

Подвоїти рахунок господарі мали змогу на 14 хвилині, однак, Вороніна пробила прямо в руки воротарю. На 29 хвилині гри Алексанян виконала штрафний удар та спрямувала його на ближній кут воротарської, куди вривалася Апанащенко. Та знову на заваді голу стала воротар Денищич, яка у неймовірному сейві перевела гру на кутовий. Попри нечисельні удари в створ воріт "Ятрані" харків*янки намагалися використати майже кожну атаку. На 32 хвилині гри Вороніна зробила навісну передачу до воротарської, однак, постріл Надії Куніної був невдалим. Незважаючи на ці моменти, на перерву команди пішли за рахунком 1:0.

Про що казав тренер Максим Рахаєв своїм підопічним невідомо, однак, на другий тайм повернувся у гру зовсім інший "Житлобуд-1", той, якого всі чекали. Атака за атакою, комбінація за комбінацією. Якимось дивом відбилися гості на 49 хвилині, коли лише вдача рятувала "Ятрань" від вбивчого пострілу Вороніної. На 52 хвилині Петрик влучним добиванням замкнула подачу з кутового від Куніної та подвоїла рахунок у матчі. А за 15 хвилин Анна Петрик робить дубль у цьому матчі. Апанащенко розрізною передачею знаходить на правому фланзі Алексанян, яка переводить м*яч на дальній кут воротарської, де Петрик розстрілює порожні ворота. 3:0.

На 68 хвилині на поле виходить Ганна Мозольська, яка замінює Анну Сидоренко, і вже через 4 хвилини Мозольска сповна віддячила вболівальникам за підтримку та відсвяткувала своє повернення голом - 4:0.

"Ятрань" так і не змогла відповісти бодай одним влучним пострілом, а за 5 хвилин до кінця матчу й зовсім залишилася у меншості. Другу жовту картку у цьому матчі отримала Анастасія Сиволобова. Однак, видалення майже не вплинуло на гру, а результат матчу так й залишився 4:0.

Після цієї гри "Житлобуд-1" очолив турнірну таблицю, маючи у своєму активі 13 очок (5 матчів). З таким же показником, але 7 матчів на другій сходинці розташувався "Ладомир". "Житлобуд-2" замикає трійку з 12 очками (4 матчі).

2019/20. ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ. ВИЩА ЛІГА - 4 тур
18.09.2019. 17.00 - НТБ Металіст (Високий) - 100 глядачів.

ЖИТЛОБУД-1 (Харків) - ЯТРАНЬ (Берестівець) - 4:0 (1:0)
ГОЛИ: 1:0 Апанащенко Д. (10, з пенальті), 2:0 Петрик А. (52), 3:0 Петрик А. (68), 4:0 Мозольська Г. (73).

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: немає - Сіволобова А. (79).
ВИЛУЧЕННЯ: немає - Сіволобова А. (85, друге попередження).

ЖИТЛОБУД-1: Саніна І. - Утіцьких А., Соломаха С., Кочнєва І., Петрик А. (Хаванська Н., 73), Апанащенко Д., Вороніна Г., Алексанян К., Куніна Л. (Нестеренко Т., 59), Куніна Н., Сидоренко А. (Мозольська Г., 68).
Запасні: Шульга В., Саніна Ж., Костюченко Є., Басанська О., . 
ГОЛОВНИЙ ТРЕНЕР: Рахаєв Максим Костянтинович

ЯТРАНЬ: Денищич М. - Сівець К., Авдєєва О., Земляна О., Моспан Л., Загуменна О., Янчук П., Гнидюк Ю., Сіволобова А., Комар Р., Бічуй І..
Запасні: Косік М., Крючкова Л., Назаренко А., Мухлиніна П.. 
ГОЛОВНИЙ ТРЕНЕР: Пею Володимир Микитович

Арбітри: Тагамлик Вероніка (Слов*янськ) - Резнік Анастасія (Київська), Лапта Олеся (Харків) - Павлов Денис (Харків).
Спостерігач арбітражу: Уваренков Олег (Харків)
Повний матч


Стаття:

Огляд матчу. 4-й тур 19/20: «Житлобуд-1» - «Ятрань» - 4:0



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz