Альона Ковтун та Наталія Гриб - гравці ФК «Гурнік» Ленчна


17.07.19  894
GKS Górnik Łęczna POL, женский футбольный клуб, жінки футбол, футбол дівчата, Piłka nożna kobiet, Alona Kovtun, Альона Ковтун, Наталія Гриб, Natalia Hryb
GKS Górnik Łęczna
Чинний чемпіон Польщі підсилився двома гравцями з України. Альона Ковтун та Наталія Гриб підписали контракти з відомим польським клубом «Гурнік» м.Ленчна.

Після підписання угоди Альона та Наталія вже встигли дебютувати за нову команду і зіграли у першому поєдинку на міжнародному турнірі "Амбер Кап". У «Гурніку» Ковтун виступатиме під ігровим номером «23», а Гриб - «21».

Також зазначимо, що сезон у польській Екстралізі стартує 03 серпня 2019 року, а вже 07 серпня польський чемпіон в Нідерландах проведе свій перший матч групового етапу жіночої Ліги Чемпіонів УЄФА. У квартеті 9 групи зійдуться "Твенте" (NED)*, "Гурнік" Ленчна (POL), "Бешикташ" (TUR) та "Алашкерт" (ARM).

Для довідки:
Альона Ковтун (захисник) - 27 років.
Кар'єра: виступала за луганську "Зорю-Спартак", донецьку "Донеччанку-ЦПОР", харківський "Житлобуд-1, азовську "Дончанку" та польські клуби "ЮКС СМС" Лодзь, "Олімпія" Щецин,  "Медік" Конін та "Мітех" Живець (останній клуб).

Наталія Гриб (нападник) - 20 років.
Кар'єра: виступала за уманські "Пантери" та польський клуб "Олімпія" Щецин (останній клуб).



Стаття:

Альона Ковтун та Наталія Гриб - гравці ФК «Гурнік» Ленчна



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz