До уваги клубів Вищої ліги Чемпіонату України серед жіночих команд


18.03.19  1329
Регламент ФФУ зі статусу і трансферу, трансфер футболістів, Бібліотека документів, ФФУ, документи, Вища ліга, МТС, міжнародні трансферні сертифікати, ЖФК ,Контракт футболіста, жіночий футбол, женский футбол
До уваги клубів Вищої ліги Чемпіонату України серед жіночих команд

Інформуємо, що другий заявковий період для команд Вищої ліги сезону 2018-2019 років встановлено з 01.03 до 28.03.2019 р.

Звертаємо Вашу увагу на те, що згідно регламентних документів ФФУ, клуби зобов’язані надати інформацію Федерації футболу України щодо заключення, розірвання, продовження або внесення інших змін до контракту протягом 15 днів з моменту їх впровадження.

Також у зв’язку з необхідністю виконання регламентних норм щодо обов’язкового надання футболістові примірника особистого контракту просимо надіслати до Відділу копію відомості про видачу контрактів.

До Вашої уваги надаємо відповідні витяги з регламентних документів Федерації футболу України.

Регламент ФФУ зі статусу і трансферу футболістів
Стаття 8. Укладання трудового договору (контракту)
1. Футболісти-професіонали, тренери та інші фахівці, зараховані до штату команди, обов’язково оформляють свої трудові відносини шляхом укладання контракту в письмовій формі тільки з професіональним клубом відповідно до законодавства України про працю, вимог статутних і регламентних документів ФІФА, УЄФА, ФФУ та відповідних асоціацій.
5. Клуб несе відповідальність за правильність оформлення контракту з футболістом, тренером або іншим фахівцем.
7. Клуб надає ФФУ інформацію щодо змін умов контракту протягом 15-ти днів з моменту їх впровадження.
8. До клубу, який не видав футболістові/тренерові/ іншому фахівцеві, зарахованому в штат команди, примірник контракту (з його додатками), застосовуються санкції.

Стаття 10. Розірвання контракту
4. Якщо сторони (клуб – футболіст) достроково розірвали контракт, клуб зобов’язаний протягом 15-ти днів письмово (використовуючи додаток до контракту або угоду про розірвання контракту) повідомити про це відповідну асоціацію, зазначивши причини.
Стаття 17. Реєстрація
5. Футболіст повинен бути зареєстрований у Базі Даних (БД) ФФУ: протягом 15-ти днів з моменту укладання контракту з клубом - для професіоналів. У разі зміни реєстраційних даних відповідна інформація повинна бути надана до ФФУ протягом 15-ти днів. У разі порушення термінів реєстрації у БД або зміни реєстраційних даних у БД питання передається на розгляд Комітету ФФУ з питань статусу і трансферів футболістів.

Дисциплінарні правила ФФУ
Додаток 3
48. Порушення вимог Регламентів щодо обов’язкового надання футболістові примірника особистого контракту. Застосовуються санкції «Обов’язковий грошовий внесок 500 грн. за кожний випадок».

Регламент Всеукраїнських змагань з футболу серед дівочих команд сезону 2018/19 років
Стаття 28. Трудові відносини у професіональному футболі. Укладання контракту
3. Контракт між клубом і футболістом (тренером, іншими фахівцями) укладається на період від 1-го року до 5-ти років.
6. Футболіст у віці до 18 років може укладати контракт з клубом на термін не більше 3-х років. Будь-яка угода, що передбачає більш довгий термін дії контракту, вважається неправомірною. Контракт укладається за згодою батьків (підписи батьків повинні бути нотаріально завірені).
7. Тренери та інші спеціалісти, зараховані до штату команди, оформляють свої трудові відносини з клубом шляхом обов’язкового укладання (пролонгації або переукладання) контракту з його наступною реєстрацією у ФФУ.
8. Кожна сторінка контракту підписується сторонами, контракт завіряється печаткою клубу. Доповнення, додатки та зміни до контракту підписуються обома сторонами і завіряються печаткою клубу.
9. Контракт надають до Відділу для реєстрації у 3-х примірниках. Після реєстрації один примірник контракту повертається клубу, другий клуб зобов’язаний видати футболісту під розписку в окремій відомості, ще один – залишається у Відділі.
10. До клубу (керівника), що не видав особистий контракт футболісту, тренеру чи іншим спеціалістам, застосовуються  дисциплінарні санкції.
16. Клуб несе відповідальність за правильність оформлення контракту з футболістом, тренером та іншими фахівцями.


Стаття:

До уваги клубів Вищої ліги Чемпіонату України серед жіночих команд



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz