Про обов’язкову реєстрацію футболістів у Єдиній базі даних ФФУ


15.02.19  1817
Регламент ФФУ зі статусу і трансферу, трансфер футболістів, Бібліотека документів, ФФУ, документи, Вища ліга, МТС, міжнародні трансферні сертифікати
На виконання протоколу №1 засідання Виконавчого комітету ФФУ від 06.02.2019 року, Комітет ФФУ з питань статусу та трансферів футболістів нагадує про обов’язкову реєстрацію футболістів, що беруть участь в організованому футболі під егідою відповідної регіональної федерації футболу/асоціації, у Єдиній базі даних ФФУ.

В контексті даного питання Комітет з питань статусу та трансферів футболістів також звертає вашу увагу на п. 1 та 2 ст. 17 Регламенту зі статусу і трансферу футболістів, відповідно до яких футболіст повинен бути зареєстрований ФФУ для участі в організованому футболі як професіонал або аматор відповідно до положень статті 4 даного Регламенту та процедури, встановленої Регламентом.

Тільки зареєстровані футболісти мають право брати участь у змаганнях під егідою ФФУ.
Окрім цього, футболіст може бути одночасно зареєстрований тільки в одному клубі, за винятком:
  • футболіст футзалу і/або пляжного футболу може бути одночасно зареєстрований тільки в одному клубі футзалу і/або пляжного футболу. Водночас футболіст футзалу і/або пляжного футболу може бути зареєстрований також у клубі, що представлений командою з 11-ти футболістів. При цьому не обов’язково, щоб клуб футзалу і/або пляжного футболу та клуб, що представлений командою з 11-ти футболістів, належали до однієї асоціації;
  • футболіст, який має контракт, укладений з клубом, що представлений командою з 11-ти футболістів, може бути зареєстрований у клубі футзалу і/або пляжного футболу і навпаки - за наявності письмової угоди між відповідними клубами. При цьому участь футболіста у змаганнях регламентується правилом пункту 4 цієї статті.
Також звертаємо вашу увагу на пп. 6 та 7 ст. 17, відповідно до яких з 01 липня поточного року до 30 червня наступного року включно футболіст може бути зареєстрований щонайбільше за три клуби. Протягом цього періоду футболіст має право виступати в офіційних змаганнях (під терміном «має право виступати в офіційних змаганнях» в цьому Регламенті розуміється безпосередній вихід на поле в офіційному матчі у якості футболіста) тільки за два клуби незалежно від їх приналежності (ПЛ, ПФЛ, ААФУ, ДЮФЛ та регіональна федерація). Як виняток з цього правила футболіст, що переходить між двома клубами, що належать різним національним асоціаціям з пересічними сезонами (наприклад, початок сезону влітку / восени на відміну від початку чемпіонату взимку / навесні), може брати участь в офіційних матчах за третій клуб протягом відповідного сезону за умови, що він повністю виконав свої контрактні зобов'язання щодо своїх колишніх клубів. У разі якщо, футболіст отримав дисциплінарну санкцію, однак безпосередньо не виходив
на поле у якості футболіста, реєстрація за клуб, в якому він отримав дисциплінарну санкцію, враховується під час підрахунку кількості реєстрацій та виступів футболіста у сезоні.

Окрім цього, повідомляємо, що п. 6 Протоколу №1 засідання Виконавчого комітету ФФУ від 06.02.2019 регламентується питання порядку та процедури першої реєстрації футболістів-аматорів. У разі виникнення технічних питань з приводу реєстрації футболіста, просимо звертатись до Спортивно-технічного департаменту ФФУ за адресою: пров. Лабораторний, 7-А, м. Київ, тел.: +38(044)-521-05-34 (Бахур Валерій Васильович).


Стаття:

Про обов’язкову реєстрацію футболістів у Єдиній базі даних ФФУ



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz