Громадське ТБ: Жіночий футбол в Україні (ВІДЕО)


24.04.18  770
Женский футбол, жіноча ліга чемпіонів, футбольне шоу, Громадське ТБ, футбол жінки, женщины футбол, Ія Андрущак, МиЗбірна, амбасадор, жіночий спорт
«За бажанням перемогти жінки не поступаються чоловікам»: про жіночій футбол в Україні.

Рівно за місяць, 24 травня на стадіоні «Динамо» імені Лобановського в Києві відбудеться фінал жіночої Ліги чемпіонів УЄФА. На відміну від чоловічого змагання, на цей матч квитки досі є в продажу. Ціни демократичні — від 70 до 100 гривень. Водночас за квиток на чоловічий фінал доведеться викласти від 70 до 450 євро.

ДИВИТИСЯ ТАКОЖ:
FootballHub: Lo-Liga. Ія Андрущак. Та, що закохує в жіночий футбол

Попри очевидну різницю в популярності чоловічих та жіночих змагань, амбасадорка фіналу жіночої ЛЧ у Києві Ія Андрущак упевнена, що вболівальники, які відвідають матч, не пошкодують про це. «За емоціями, за бажанням перемогти жінки у футболі аж ніяк не поступаються чоловікам», — розповіла вона Громадському.

Ія Андрущак усіляко популяризує жіночий футбол в Україні. Нещодавно саме вона була і тренеркою, і суддею матчу змішаних чоловічо-жіночих команд блогерів і журналістів.

Серед тих, хто брав участь у товариській грі на підтримку фіналу жіночої Ліги чемпіонів УЄФА в Києві — шоумен Олександр Педан, співаки Фоззі та Вадим Олійник, телеведучі Олександра Лобода, Вікторія Кіосе, Елла Іванюкович і журналіст Громадського.




Стаття:

Громадське ТБ: Жіночий футбол в Україні (ВІДЕО)



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz