Маріуполь ТВ: ЖФК «Маріупольчанка» у першій лізі - перші!


23.12.18  905

(Маріуполь ТВ): За результатами виступу у групі «Б» Першої ліги Чемпіонату України з футболу серед жінок «Маріупольчанка» посідає перше місце.

Футбольна команда «Маріупольчанка» існує вже три роки. За цей час дівчата, які дійсно є фанатками гри номер один, досягли неабияких успіхів у всеукраїнських змаганнях. Ось і цього сезону команда, яка виступає у другому дивізіоні українського жіночого футболу, перше коло провела на відмінно. У групі «Б» Першої ліги маріупольські футболістки у першому колі змагань здобули чотири перемоги та один матч завершили внічию. У цих матчах команду виводила на футбольне поле найдосвідченіший гравець капітан Яна Вінокурова.

Тренер Карина Кулаковська зазначає, що за останній час всі дівчата значно підвищили майстерність. Про це свідчить і те, що Олену Кошеву запросили до складу збірної України Ю-15, а Анастасія Курдюк виступає у збірній Ю-19.

Зараз у Чемпіонаті України зимова перерва, але дівчата продовжують тренуватися.
Олександр Капустян, Володимир Кочура, МСНдівоча школа футболу, Перша ліга, жіночий чемпіонат, ЖФК Маріупольчанка, женский футбол, ДЮСШ женского футбола, ФФМ, Мариуполь, ЖФК Мариупольчанка, Карина Кулаковская

Стаття:

Маріуполь ТВ: ЖФК «Маріупольчанка» у першій лізі - перші!



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz