Перша ліга 18/19 - Фінал: «ВО ДЮСШ» Вінниця - «Маріупольчанка» Маріуполь - 0:4


13.06.19  720
Перша ліга, жіночий футбол України, женский футбол, ФФУ, Маріупольчанка, футбол жінки, ВО ДЮСШ Вінниця, ЖФК, жіночий футбол
(Інформаційний центр ФК «Карпати», фото: © ФК «Карпати»): У середу, 12 червня, відбулись фінальні поєдинки чемпіонату Першої ліги серед жіночих команд. СК «Вишневе» та «Карпати» боролись у матчі за 3-тє місце. А у фінальному поєдинку за путівку до вищої ліги змагалися ВО ДЮСШ та «Маріупольчанка».

Активніше гру розпочали маріупольчанки, які від стартового свистка не переставали пресингувати суперника на його половині поля. Після декількох гострих атак від гостей у грі настало затишшя, яке результативним ударом з-за меж штрафного на 26-ій хвилині порушила Ірина Щербаньова – 1:0. Ще до перерви Валерія Ярецька збільшила перевагу своєї команди, розстрілявши порожні ворота ВО ДЮСШ – 2:0.

В другому таймі «Маріупольчанка» продовжувала контролювати гру та вже на 51-й хвилині забила третій гол. Олена Галак увірвалась до карної зони суперника і віддала передачу на Валерію Ярецьку, яка з другої спроби відправила м’яча до сітки – 3:0. А на екваторі тайму арбітр призначила пенальті у ворота ВО ДЮСШ, який реалізувала голкіперка Ірина Гараніна, встановивши розгромний рахунок на користь «Маріупольчанки» – 4:0!

За підсумками фінального етапу у Вищу лігу вийшли дві команди: «Маріупольчанка», яка виборола золоті нагороди, та ВО ДЮСШ – срібні призери чемпіонату. Бронзові медалі отримала команда з київщини – «Вишневе», яка ще гратиме стикові матчі. Львівські «Карпати» не змогли підвищитись в класі та продовжать виступи у Першій лізі.
Повний матч

Чемпіонат України серед жіночих команд. Перша ліга. Фінал
12 червня 2019 року - м.Львів - стадіон "Україна" - 150 глядачів
«ВО ДЮСШ» (Вінниця) - «Маріупольчанка» (Маріуполь) – 0:4 (0:2)
Голи:
Щербаньова 27, Ярецька 45+3,56, Гараніна 67пен

«ВО ДЮСШ»: Дуднік (Столяр 79) - Слободянюк (Кожокар 56), Левчук (Шабльовська 79), Бордюг, Чурікова, Христюк, Мельник, Філатов (Яськова 68), Ціхач, Смеречинська, Руденко (Лемещак 60)
Тренер: Олександр ДУДНІК

«Маріупольчанка»: Гараніна - Винокурова, Тєльна, Познохірева (Кошева 71), Дехтяр (Худак 79), Завідова (Шишкіна 87), Радзієвська, Ярецька, Галак, Майбородіна, Щербаньова (Курдюк 66)
Тренер: Карина КУЛАКОВСЬКА

Попередження: Христюк 48 - Дехтяр 78


Стаття:

Перша ліга 18/19 - Фінал: «ВО ДЮСШ» Вінниця - «Маріупольчанка» Маріуполь - 0:4



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz