Таблиця коефіцієнтів УЄФА (жінки): Українки обходять фінок і хорваток


21.09.18  1267
Сезон 2018/2019, ліга чемпіонів, женский футбол, УЄФА, Ліга Чемпіонів жіноча, UWCL, Житлобуд-1, Жилстрой-1, Таблиця коефіцієнтів УЄФА, Women's association club coefficients
Вдалий виступ харківського "Житлобуд-1" у груповому етапі Ліги Чемпіонів УЄФА 18/19 поліпшив позиції України в таблиці коефіцієнтів.

Завдяки перемогам над Біркіркарою (Мальта - 43 позиція) - 8:0, Кардіфом Мет (Уєльс -39) - 5:2 та Олімпією Клуж (Румунія - 23) - 3:1, харківський "Житлобуд-1" набрав 3 залікові бали. Тепер Україна в рейтингу займає 28 місце (до старту було 30-те). Посівше перше місце в групі українки вперше вийшли до 1/16 фіналу. В першому матчі підопічні Валентини Котик поступилися шведському "Лінчепінгу" (Швеція - 3) - 1:6. Матч-відповідь запланований на 26 вересня у Лінчепінгу.

Таблиця коефіцієнтів УЄФА
Рейтинг клубних коефіцієнтів УЄФА складається на підставі результатів усіх європейських клубів в єврокубкових турнірах.

При підрахунку коефіцієнтів клубів асоціації або країни враховуються результати всіх її клубів. Він використовується для визначення числа представників асоціації в єврокубках на майбутній сезон.

Рейтинг клубних коефіцієнтів враховує результати кожного клубу в єврокубках і використовується для визначення посіву клубів при жеребкуванні.

На підставі коефіцієнтів за останні п'ять років складаються таблиці рейтингів. Коефіцієнти оновлюються після завершення чергового раунду в клубних змаганнях під егідою УЄФА.

Нагадаємо, що у жіночій Лізі Чемпіонів 20 колективів отримують пряму путівку до 1/16 фіналу. Це представники восьми асоціацій із найвищим рейтингом (по два клуби), а також чемпіони країн, які посідають у рейтингу місця з 9-го по 12-те.

Клубний рейтинг асоціацій УЄФА (жінки) / UEFA Women's association club coefficients
Станом на 20.09.2018





Стаття:

Таблиця коефіцієнтів УЄФА (жінки): Українки обходять фінок і хорваток



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz