Турнір з футболу до Дня матері в Сокалі


13.05.19  721
Львівська область, ДЮСШ Буг, дівочий футбол, жіночий футбол, День матері, ФФЛО, женский футбол, ФФУ, турнір Сокаль
У Сокалі за сприяння Львівської територіальної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос», відділу молоді та спорту Сокальської районної державної адміністрації та дитячо-юнацької спортивної школи «Буг» відбулася першість Львівщини з футболу серед дівчат, присвячена Дню матері, який відзначають у другу неділю травня.

Загалом у змаганнях узяли участь 9 команд. У старшій віковій групі (2004-ий рік народження) перемогли вихованки сокальської дитячо-юнацької спортивної школи «Буг». Дівчата ДЮСШ Жовква стали другими, ДЮСШ Радехів – третіми, четверте місце в дитячого футбольного клубу «Туринка» (Жовківський район).

У молодшій віковій групі (2006-ий рік народження) тріумфувала ДЮСШ Жовква, срібні нагороди вибороли футболістки «Бугу», брозові – дитячого футбольного клубу «Туринка-2007». Четверту сходинку п'єдесталу посіли найменші спортсменки – ДЮСШ «Буг-2010», п'яту – ДЮСШ «Радехів-2007».

Переможців та призерів нагороджено медалями та кубками, а всіх учасників міні-футбольної першості – командними грамотами.

«Це традиційні змагання, які щороку проводить фізкультурно-спортивне товариство «Колос» для школярів сільської місцевості. Завдяки цьому діти мають хорошу можливість для фізичного розвитку і відточування власної спортивної майстерності. На жаль, географія дівочого футболу в «Колосі» звужується. Зникають осередки Миколаївського, Дрогобицького та Буського районів Львівщини.

Наразі в «Колосі» залишається лише команда дитячо-юнацької спортимвної школи «Буг» У березні цього року наші дівчатка 2004-2005-го років народження гідно представили Львівську область у фінальному турнірі першості України з футзалу, зайнявши 3-тє місце», – зазначив у коментарі інформаційному центру Федерації футболу Львівської області тренер ДЮСШ «Буг», співорганізатор турніру до Дня матері Сергій Васько.

Львівська область, ДЮСШ Буг, дівочий футбол, жіночий футбол, День матері, ФФЛО, женский футбол, ФФУ, турнір Сокаль


Стаття:

Турнір з футболу до Дня матері в Сокалі



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz