На Житомирщині завершився фестиваль «Даруймо радість дітям!»


28.05.19  653
Олександр Сташенко, ЖОФФ, Житомирщина, Житомир футбол, Даруймо радість дітям!, ДЮСШ, женский футбол, ЖФК, УАФ
24 травня у Глибочиці на стадіоні імені В. Міщенка за підтримки Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОДА, Відділення НОК України в Житомирській області, Житомирської обласної федерації футболу, Громадська організація «Житомирська територіальна організація ВФСТ «Колос» урочисто відкрила фінал футбольного фестивалю під девізом «Даруймо радість дітям!» серед дівчат 2004-2005 р.н., 2006-2007 р.н., 2008-2009 р. н.

У церемонії відкриття взяли участь голова Житомирської обласної федерації футболу, депутат Житомирської обласної ради Руслан Павлюк, голова Глибочицької ОТГ Сергій Сокальський, голова ГО ЖТО ВФСТ «Колос» Олександр Сташенко.

2008-2009 р.н.: У півфінальних матчах  команда Курненської ОТГ з рахунком 3:1 перемогла колектив Селянщинського спортивного ліцею, в другому півфіналі в серії пенальті Житомирський район здолав Любарську ОТГ. В грі за третє місце Любарська ОТГ з мінімальним рахунком переграла спортивний ліцей та виборола третє місце. У фіналі більш технічні та досвідченіші Курненські футболістки впевнено здолали команду Житомирського району – 3:0.
Олександр Сташенко, ЖОФФ, Житомирщина, Житомир футбол, Даруймо радість дітям!, ДЮСШ, женский футбол, ЖФК, УАФ
2006-2007 р.н.: Фінальні ігри футбольного фестивалю серед цієї вікової категорії дівчат пройшли на стадіоні "Колос" Житомирського Агротехнічного коледжу.
Команди були розділені на дві підгрупи, до групи "А" увійшли Житомирський район,Стрибізька ДЮСШ "Колос" Курненської ОТГ, Селянщинський спортивний ліцей, Черняхівського району. Група "Б" Пулинська та Любарська ОТГ.

За результатами ігор у групах в грі за третє місце зустрілись Любарська ОТГ та Житомирський район, 1:0 перемога за Любаром, які вибороли кубок та бронзові медалі фестивалю.
У фіналі зійшлися команди Курного та Пулин. 2:0 переконлива перемога Стрибізької ДЮСШ "Колос", Курненської ОТГ, Пулинська ОТГ друга.


Стаття:

На Житомирщині завершився фестиваль «Даруймо радість дітям!»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz