13-й тур Вища ліга 17/18: «Ятрань-Берестівець» Уманщина - «Єдність» Плиски - 2:0


23.04.18  775
чемпіонат України жінки, сезон 2017-2018, жіночий чемпіонат, Єдність, Ятрань-Берестівець
фото з архіву
В рамках 13-го туру Чемпіонату України «Ятрань-Берестівець» перемогла гостей з Чернігівщини і продовжує перегони за бронзовими медалями.

Свою перемогу підопічні Володимира Пею здобули завдяки двом голам: на 26 хвилині відзначилася Тетяна Левицька, а під занавіс матчу м'яч на свій рахунок записала Юлія Семенюк - 2:0.


Звіт Ігоря Соболенко (Футбол Уманщини):
Характерним для цього суперника «Ятрані-Берестівець» було те, що підопічні Наталії Ігнатович (легендарний в минулому гравець чернігівської «Легенди») сповідують технічний і комбінаційний футбол. Попередній опонент – «Ладомир» - акцент більше робив на силову боротьбу. Тоді я однією з причин втрати очок господарями назвав те, що вони також спростили до максимуму свою гру. Цікаво, що тепер проти більш «граючого» суперника «Ятрань-Берестівець» також відзначилася більш продуманими діями. Особливо це стало проглядатися після того як господарі відкрили рахунок. Доречі, гол вийшов яскравим і видовищним. Господарі отримали право на штрафний метрів з 22 від воріт. По центру. Взялася його виконувати Тетяна Левицька. Перший її удар з правої ноги прийшовся в «стінку». Але м’яч відскочив до Тетяни і вона без роздумів пробила тепер з лівої ноги! Причому в самісінький нижній кут! 1:0. Власне у першому таймі це був єдиний гол.

чемпіонат України жінки, сезон 2017-2018, жіночий чемпіонат, Єдність, Ятрань-БерестівецьПо перерві гості приклали максимум зусиль, щоб відігратися. За схожим сценарієм була у них гра і тиждень до цього. Але як і тоді в них не вистачало кінцівки. Дуже пристойно грає «Єдність». Але от в завершальній стадії ще є над чим працювати. Натомість у господарів якраз моменти були. Вони могли помножити інтригу на нуль задовго до фінального свистка арбітра (доречі, по арбітражу – нуль питань). Але як мінімум двічі з убойних позицій схибила Косік. Напруга зростала. І ось кульмінація. «Ятрань-Берестівець» упіймали гостей на контратакі і Юлія Семенюк втікла сам на сам з воротарем і поставила окличний знак у матчі. 2:0 і відразу фінальний свисток. Господарі заслужили на три очки. Хоча відмітив би і гостей – дуже пристойно виглядала «Єдність».


ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ. ВИЩА ЛІГА 2017-2018 - 13 тур
22.04.2018 - м.Умань - стадіон Уманьферммаш - 150 глядачів

ЯТРАНЬ-БЕРЕСТІВЕЦЬ (Уманський р-н) - ЄДНІСТЬ (Плиски) - 2:0 (1:0)
ГОЛИ: Левицька 26, Семенюк Ю. 90+2

ЯТРАНЬ-БЕРЕСТІВЕЦЬ: Цикаленко - Аілінкий, Левицька, Гнидюк, Сівець, Вороніна, Авдєєва, Земляна, Загуменна, Семенюк Ю., Семенюк О. (Косік 46)
Запасні: Коріненко - Комар, Назаренко, Боярова
Тренер: Володимир ПЕЮ


ЄДНІСТЬ: Фомченко - Ольховська, Команда, Козуб К, Кравченко, Корнієвець (Горбач 53), Давиденко, Мазурова, Постол, Яруш, Козуб Кр.
Запасні: Кислова - Костенко, Шульженко, Марщак, Ілліна, Бакуринська
Тренер: Наталія ІГНАТОВИЧ


Арбітри: Козорог К. (Київ) - Настусенко Є. (Олександрія), Піценко І. (Олександрія) - Ястремський Р. (Дельфінове)
Спостерігач арбітражу: Алексахіна Н. (Кропивницький) 


ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Загуменна 34, Вороніна 72 - Горбач 77

© 2018 womensfootball.com.ua



Стаття:

13-й тур Вища ліга 17/18: «Ятрань-Берестівець» Уманщина - «Єдність» Плиски - 2:0



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz