Анна-Марія Крищишин: «Дуже рада, що мені випала можливість поїхати на цей збір»


02.07.17  1323
Анна-Марія Крищишин, Ірина Зварич
Анна-Марія Крищишин і  Ірина Зварич (фото Сергія Новікова)
З 25 до 30 червня у містечку Щасливе проходив плановий навчально-тренувальний збір воротарів усіх національних жіночих збірних команд України.

На збір тренер воротарів Олександр Митько викликав і голкіпера жіночої команди львівських «Карпат» Анну-Марію Крищишин (2001 р.н.). До слова, для «левиці» це вже не перший виклик до національної збірної України. 

«Звісно, для молодих воротарів великий плюс набиратися досвіду серед голкіперів національної збірної та чемпіонату Вищої ліги. Федерація нещодавно почала проводити подібні збори, де викликають юних молодих воротарів різних команд з України» – каже головний тренер карпатівського голкіпера Надія Чайка.

За словами Анни-Марії Крищишин, збори пройшли успішно. Дівчата мали по два тренування в день. Окрім фізичних вправ, увагу приділяли техніко-тактичним діям та моделювали різні ігрові ситуації на полі. Також дівчата працювали над теорією.

«Ми жили неподалік Києва, у Щасливому. Дуже рада, що мені випала можливість поїхати на цей збір. Ми були поділені на дві групи: старші і молодші. Я входила до молодших. Після своїх тренувань, ми мали змогу побачити як тренуються старші» – розповідає Анна-Марія.

Інформаційний центр ФК «Карпати», www.fckarpaty.lviv.ua



Стаття:

Анна-Марія Крищишин: «Дуже рада, що мені випала можливість поїхати на цей збір»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz