У Славутичі завершився тренувальний збір воротарів збірних України


13.02.18  1596
ФФУ, МиЗбірна, Воротарі, збір воротарів, жіночі збірні, воротар, НТЗ, жіночі збірні воротарі, женский футбол
09 лютого 2018 року у місті Славутич Київської області завершився навчально-тренувальний збір воротарів жіночих збірних України з футболу. Саме ця подія стала першою в календарі нового футбольного року.

Згідно з планом підготовки, учасники збору були поділені на дві групи, які працювали за єдиною програмою, але з різним навантаженням і елементами складності.

За сім днів підготовки підопічні Олександра Митька та Валерія Паламарчука провели насичену і, найголовніше, продуктивну роботу. Ранкові тренування проходили у функціональному гімнастичному спорткомплексі, де воротарі збірної покращували
навики оволодіння елементами гімнатистики, акробатики, а також відточували техніки прийому м'яча. А вже ввечері на футболісток очікували тренування у спортивному манежі. Саме тут вони застосовували набуті знання у ігрових вправах.

Нагадаємо, що на цьому зборі демонстрували свою майстерність і здобували досвід 16 голкіперів:
Карина Говорунова («Легенда-ШВСМ», Чернігів), Дарина Бондарчук («Житлобуд-2», Харків), Яна Глух, Анна Велич, Вальчук Марія (всі - «Ладомир», Володимир-Волинський), Ольга Рябовіл (ЖФК «Пантери», Умань), Марія Денищич, Маргарита Луцюк, Вікторія Петровець (всі - «Родина-Ліцей», Костопіль), Варвара Новікова (ДЮСШ, Сокаль, Львівська обл.), Анна-Марія Крищишин («Карпати», Львів), Тетяна Домбровська (ДЮСШ №1, Львів), Олександра Темник, Валерія Лакуста (всі - ВО ДЮСШ, Вінниця), Вероніка Станченко (ХОВУФКС, Харків), Єлизавета Шевченко (ДЮСШ, Вознесенськ, Миколаївська обл.)
ФФУ, МиЗбірна, Воротарі, збір воротарів, жіночі збірні, воротар, НТЗ, жіночі збірні воротарі, женский футболУ підсумку, тренер збірної Олександр Митько зазначив, що з кожним роком спостергіається певний позитивний ріст рівня підготовки голкіперів в Україні і особлива подяка в цьому тренерам воротарів, які поступово з'являються вже і в дитячо-юнацьких клубах. Відмітимо, що наразі активну роботу з юними футболістками проводять у Винниках, Вознесенську, Вінниці та Володимир-Волинському. Цей фактор неодмінно принесе свій результат.
Такі збори дають зрозуміти нам, як тренерам,так і спортсменкам, в якому напрямку треба рухатися далі. Зрозуміло, що сім днів для освоєння повного комплексу підготовки воротарів - це замало, але ми маємо надію, що саме ці збори будуть надихати футболісток працювати додатково і розвивати свою майстерність надалі, а можливо, і передавати свій певний досвід іншим.

Моменти з тренувального процесу:


©2018 / Фото / womensfootball.com.ua


Стаття:

У Славутичі завершився тренувальний збір воротарів збірних України



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz