Анна-Марія Крищишин: «Порівняли, наскільки розвинений жіночий футбол у різних країнах»


24.08.17  1289
МиЗбірна, Воротарі, Крищишин, Карпати ЛЬВІВ, воротар, НТЗ
Нещодавно закінчився турнір Розвитку УЄФА серед жіночих команд U-17, який проходив у столиці Білорусі – Мінську. Українська збірна, здобувши дві перемоги над командами Молдови та Литви, стала переможцем змагань. До слова, у складі «синьо-жовтих» виступали карпатівські «левиці» Анна-Марія Крищишин та Лілія Цурак, майстерність яких допомогла українкам вибороти звання найкращої команди турніру.

«Скажу, що організація турніру була справді на найвищому рівні. Починаючи від готелю, з вікон якого відкривалась панорама «Мінськ-Арени», та закінчуючи безпосередньо проведенням змагань. Тренери багато часу приділяли теорії, щодня проводили детальні заняття. Що стосується власне турніру, то ми оцінили та порівняли, наскільки розвинений жіночий футбол у різних країнах. Приємно, що наша команда змогла довести і показати високий рівень українського жіночого футболу» – розповіла Анна-Марія.

«Турнір стартував поєдинком проти Молдови, тренер довірив мені місце у воротах зі стартових хвилин. Суперник не був надто активним в атаках, а на другу 45-хвилинку на стійку стала вже інший кіпер Марія Вальчук. Наступна гра з Литвою показала, що підготовка української збірної справді на високому рівні. Ми перемогли 3:1 та стали переможцями турніру» – резюмувала Крищишин.
fckarpaty.lviv.ua
МиЗбірна, Воротарі, Крищишин, Карпати ЛЬВІВ, воротар, НТЗ

Стаття:

Анна-Марія Крищишин: «Порівняли, наскільки розвинений жіночий футбол у різних країнах»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz