Шлях до Франції: FIFA затвердила 9 міст фіналу Women’s World Cup 2019


09.07.17  1345
ФІФА, УЄФА, WWC2019, France, FIFA, Women’s World Cup
24-и жіночих національних збірних з футболу зіграють у фіналі Чемпіонату Світу 2019. До числа фіналістів увійдуть 9 європейських збірних, враховуючи Францію, як господаря турніру. 

Нагадаємо, що у вересні свій шлях до Франції розпочнуть і футболістки національної жіночої збірної УкраїниВідбірковий цикл світової першості стартує у вересні 2017 року, і цього року нашій "націоналці" належить зіграти два матчі. 15 вересня наші дівчата стартують у кваліфікаційній кампанії домашнім матчем із командою Хорватії, а 24 листопада на українську збірну чекає виїзд до Угорщини.

У квітні 2018 року «синьо-жовті» проведуть два гостьових матчі із суперницями з Хорватії та Данії. У свою чергу, на початку червня збірна України розраховуватиме на підтримку вболівальників у двох домашніх поєдинках із командами Данії та Швеції.

Завершуватиметься кваліфікаційний раунд у групі 4 ЧС-2019 серпневою зустріччю із шведками та вересневою - із угорками.
ФІФА, УЄФА, WWC2019, France, FIFA, Women’s World Cup, МиЗбірна

Що стосується фінального циклу, то ФІФА разом з Виконавчим комітетом Французької футбольної Асоціації затвердили 9 міст, які приматимуть світовий футбольний форум у літку 2019 року. 

Міста-господарі: Гренобль, Гавр, Ліон, Монпельє, Ніцца, Париж, Реймс, Ренн і Валансьєн.ФІФА, УЄФА, WWC2019, France, FIFA, Women’s World Cup
Проведення матчу відкриття та фінального поєдинку Мундіалю заплановано на новому сучасному стадіоні «Гран Стад де Ліон», який вміщує 59000 глядачів.  
Stade de Lyon, WWC2019, France, FIFA, Women’s World Cup

Copyright ©FIFA 2017 womensfootball.com

Стаття:

Шлях до Франції: FIFA затвердила 9 міст фіналу Women’s World Cup 2019



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz