Кубок жіночої Ліги чемпіонів УЄФА вже у Києві


07.12.17  1547
UEFA Women's CL, УЄФА, Ліга Чемпіонів жіноча, UWCL, кубок Ліга Чемпіонів, Київ 2018 фінал
7 грудня за ініціативи Федерації футболу України та Всеукраїнської асоціації жіночого футболу у Будинку футболу вперше в Україні відбулась презентація Кубка жіночої Ліги чемпіонів УЄФА, фінал якої відбудеться 24 травня 2018 року у Києві.
 
Першими можливість сфотографуватись з найомріянішим клубним трофеєм Старого Світу отримали дівчата шести Міжрегіональних центрів розвитку дівочого футболу (2006-2007 років народження), які зібралися у столиці України для участі у Всеукраїнському фестивалі «Майбутні чемпіонки». Турнір, який проходить за ініціативи ФФУ, покликаний популяризувати масовий футбол в нашій країні. Головна філософія турніру - відсутність переможців, адже перемагають усі учасники, які беруть участь в змаганнях. А зранку у четвер дівчата переглянули яскраві презентаційні промо-ролики фіналу Ліги чемпіонів і зробили спільне фото на згадку з Кубком.

UEFA Women's CL, УЄФА, Ліга Чемпіонів жіноча, UWCL, кубок Ліга Чемпіонів, Київ 2018 фіналСвої вітання юним чемпіонкам передали перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко та президент Всеукраїнської асоціації жіночого футболу Валерій Лунченко.
 
«По-перше хочу подякувати, що ви завітали до нашого спільного Будинку футболу з усіх куточків країни на свято, в якому не буде переможених, і ви всі сьогодні будете чемпіонками! Впевнений, що саме ви наша надія та майбутні переможці. Сподіваюсь, що ви станете гравцями спочатку дівочих, а згодом і національної жіночої збірної України та представлятимете нашу країну на чемпіонатах Європи та світу і турнірах Ліги чемпіонів», - зазначив Вадим Костюченко.
 
У свою чергу Валерій Лунченко відзначив історичність події – презентації Кубка Ліги чемпіонів. «Сьогодні ми всі станемо учасниками історичної події – вперше до України прибув Кубок жіночої Ліги чемпіонів УЄФА – трофей, за який у Києві 24 травня боротимуться дві найкращі жіночі команди Європи. Хочу побажати, щоб саме ви підняли у майбутньому цей Кубок та прославили нашу країну».

UEFA Women's CL, УЄФА, Ліга Чемпіонів жіноча, UWCL, кубок Ліга Чемпіонів, Київ 2018 фіналПовідомимо також, що вже 12 грудня о 19:00 на НСК «Олімпійський» відбудеться урочиста презентація логотипу обох фіналів Ліги чемпіонів.
 
Почесними гостями заходу стануть президент Федерації футболу України Андрій Павелко, мер міста Києва Віталій Кличко, а також амбасадори чоловічої та жіночої Ліги чемпіонів – Андрій Шевченко та Ія Андрущак. 
Прес-служба ФФУ, фото Павла Кубанова


Стаття:

Кубок жіночої Ліги чемпіонів УЄФА вже у Києві



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz