Футбол NEWS: українсько-шведське протистояння у Харкові


13.09.18  979
Сезон 2018/2019, ліга чемпіонів, жіноча збірна, женский футбол, UEFA Women's CL, УЄФА, Ліга Чемпіонів жіноча, UWCL, Харків, Житлобуд-1, Жилстрой-1, Линчепинг, Лінчепінг, Linköpings, Kharkov Sport City
Photo - Vyacheslav Madiyevsky
(Футбол NEWS): Команда «Житлобуд-1» вперше в своїй історії подолала груповий етап жіночої Ліги чемпіонів і увійшла в число тридцяти двох кращих команд Європи. І ось тепер, на стадії 1/16 суперницями українок став шведський «Лінчепінг». Гідно протистояти більш іменитим гостям підопічні Валентини Котик змогли тільки протягом першого тайму - на перерву шведки пішли тільки за мінімальної переваги. Відзначилася Маанум. А ось згадувати події другого тайму вкрай неприємно. «Лінчепінг» за всіма параметрами переграв господарок. Маанум оформила хет-трик, ще по разу забивали Хуртіг, Алида і Расмуссен. Єдина, хоча і незначна радість українок - гол престижу від Вороніної. Виїзд в Швецію через два тижні - для «Житлобуд-1», на жаль, вже буде екскурсійним.


Головний тренер «Житлобуду-1» - Валентина Котик так прокоментувала поразку:
- На жаль, ми все дуже засмучені рахунком. Нас це дуже сильно засмутило, всі в роздягальні засмучені дуже сильно.
Наша основна помилка була в тому, що ми прекрасно розуміли силу суперника, знали провідних гравців, знали, що є гравці, що виступають за збірні Данії, Швеції. Прекрасно розуміли, на якому місці знаходяться ці збірні. Спробували зіграти в свій футбол, нав'язати свою гру. На жаль, у нас не вийшло. Суперник виявився нас сильнішими функціонально і фізично.


ЖІНОЧА ЛІГА ЧЕМПІОНІВ УЄФА 2018-2019. 1/16 фіналу. Перший матч
 
«ЖИТЛОБУД-1» (Харків, Україна) - «ЛІНЧЕПІНГ» (Швеція) - 1:6 (0:1)
12.09.2018 - м. Харків - стадіон ОСК Металіст
Голи: Вороніна 70 - Монум 26,60,86, Хуртіг 48, Аліду 74, Расмуссен 82

Огляд матчу / UEFA Women's Champions League. Round of 32 , 1st leg. WFC Kharkiv - Linköping



Стаття:

Футбол NEWS: українсько-шведське протистояння у Харкові



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz