Настя Каменських та Ія Андрущак запрошують на жіночий футбол!


07.03.18  1269
Настя Каменських, Андрущак, ліги чемпіонів, матч легенд, жіноча збірна, футбол женский, ФФУ, UEFA Women's CL, УЄФА, Ліга Чемпіонів жіноча, UWCL
Усі на фінал жіночої ЛЧ 2018! Зірки рекомендують!


У Києві урочисто дали старт початку продажу квитків на фінал жіночої Ліги чемпіонів УЄФА.

Захід відбувся у столичному Будинку футболу й був присвячений події, яка пройде 24 травня на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського, — вирішальному матчу жіночої Ліги чемпіонів УЄФА сезону-2017/2018.




Надін Кесслер, радник УЄФА з жіночого футболу: «Жіноча Ліга чемпіонів — флагманський турнір європейського жіночого клубного футболу. Я сподіваюся й навіть упевнена, що це також надихне велику кількість людей в Україні, жінок та дівчат, долучитися до гри. Цей фінал матиме вплив на подальший розвиток жіночого футболу в країні. Ми намагаємося просувати цей турнір, причому більше, ніж будь-коли. Також ми намагаємося зробити більш доступним формат, аби якомога більша кількість національних асоціацій, клубів могла брати участь у турнірі. У нас є безліч ідей для реалізації, але, звісно, популяризація — одне з наших ключових завдань».




Я йду на фінал жіночої Ліги Чемпіонів - Slow motion video!
Мотивуюче відео, створено під час церемонії презентації старту продажу квитків на фінал жіночої Ліги Чемпіонів УЄФА 2018, який 24 травня відбудеться у Києві!






Стаття:

Настя Каменських та Ія Андрущак запрошують на жіночий футбол!



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz