Новини жіночого футбол на телеканалі UA:Суми + ВІДЕО


09.10.17  991
Репортаж Сумської регіональної дирекції UA:Суми про останні здобутки сумчанок у жіночому футболі.

У Калуші завершився Чемпіонат України з футболу серед дівочих команд WU-15 у Вищій Лізі. У групі «А» Збірна Сумської області програла 0:2 івано-франківській «ДЮСШ №3» і по 0:1 костопольському «Ліцею» та «Богородчанці-Надвірняночці». Посівши в групі четверте місце у матчі за сьоме-восьме місце, сумчанки зустрілись з аутсайдером групи «Б» – львівськими «Карпатами».  В цьому матчі збірна Сумщини перемогла львів’янок, завдяки єдиному голу. «Золото» у фінальному матчі здобули дівчата з Івано-Франківська, які з рахунком 2:0 перемогли уманських «Пантер». «Бронзу» виборола команда «Юність з Чернігова.

Дівоча збірна України, складена з гравців 2001 та 2002 років народження, у Щасливому на Київщині готується до старту у кваліфікаційному раунді Чемпіонату Європи-2018. 9 жовтня збірна вирушить до польського Гданська, де відбудуться ігри міні-турніру – у відборі наші дівчата потрапили в групу 1, де суперниками стануть команди Швейцарії, Фарерських островів і Польщі. Для підготовки до цих матчів тренер української збірної Сергій Сапронов викликав 24 гравці. Зокрема і конотопчанок Владиславу Пивовар та Анастасію Мажару.

Став відомий календар ігор «синьо-жовтої» команди. В першій грі (10-го жовтня) українкам протистоятимуть господарки – полячки. У наступній грі, 13 жовтня, «синьо-жовті» зіграють проти швейцарок. У заключний поєдинок підопічні Сергія Сапронова вийдуть 16 жовтня проти збірної Фарерських островів.

UA:Суми


Стаття:

Новини жіночого футбол на телеканалі UA:Суми + ВІДЕО



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz