Turkish Women’s Cup 2018: Польща - Україна - 0:0 (п.п 1:3)


06.03.18  1133
UKraine women football, Польща, POLUKR, жіноча національна збірна, збірна України жінки, женская сборная Украины, Turkish Women’s Cup 2018
Національна жіноча збірна України провела свій заключний поєдинок на турнірі Turkish Women’s Cup 2018. У матчі за третє місце синьо-жовті у серії післяматчевих пенальті здолали команду Польщі.

Обидві команди продемонстрували безкомпромісну боротьбу на кожній ділянці поля, м’яч майже не затримувався у центральній зоні. У першій половині гри у складі українок активністю відзначалася Ольга Овдійчук, яка мала кілька напівмоментів, проте українкам так і не вдалося відкрити рахунок.

У другому таймі глядачі також не дочекалися забитих м’ячів, хоча моменти були: не щастило цього дня Овдійчук, схибила Хіміч. Натомість після удару головою нападника збірної Польщі майже «мертвий» м’яч витягнула Самсон. Не обійшлось у такому напруженому поєдинку і без вилучення суперниці за дві хвилини до закінчення основного часу. Але для того, аби матеріалізувати чисельну перевагу, українкам не вистачило часу. Тому володаря третього місця змагань довелося визначати у серії післяматчевих пенальті.

Надійна гра нашого голкіпера Катерини Самсон, яка парирувала два удари, подарувала команді перемогу у лотереї з рахунком 3:1. Таким чином, збірна України здобула бронзові нагороди і взяла реванш у полячок за домашню поразку у товариському матчі у 2017 році.

Turkish Women’s Cup 2018
06.03.2018 - Аланія - матч за 3 місце
ПОЛЬЩА - УКРАЇНА - 0:0 (п.п.1:3)

Післяматчеві пенальті: Апанащенко, Василюк, Шматко, Панцулая (-)

УКРАЇНА: Самсон, Кравець, Василюк, Іванишин, Шматко, Хаванська (Панцулая, 74), Апанащенко, Хіміч (Кочнєва, 84), Андрухів (Шевчук, 46), Овдійчук (Вороніна, 74), Козиренко (Калініна, 46).

ПОЛЬЩА: Katarzyna Kiedrzynek (46. Anna Szymańska) – Symela Ciesielska (63. Aleksandra Sikora), Gabriela Grzywińska, Joanna Operskalska (46. Jolanta Siwińska), Ewelina Kamczyk,  Dżesika Jaszek (46. Dominika Grabowska), Sandra Sałata (46. Agata Guściora), Emilia Zdunek, Agnieszka Jędrzejewicz, Julia Matuschewski (46. Nikol Kaletka), Agnieszka Winczo.

©2018 / womensfootball.com.ua
UKraine women football, Польща, POLUKR, жіноча національна збірна, збірна України жінки, женская сборная Украины, Turkish Women’s Cup 2018

Стаття:

Turkish Women’s Cup 2018: Польща - Україна - 0:0 (п.п 1:3)



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz