Ольга Овдійчук та Владислав Ващук на відкритті спортмаркету Decathlon


23.03.19  767
Decathlon Ukraine, Декатлон, Степана Бандери 15Г, спорттовари, Ольга Овдійчук, футболістка, Владислав Ващук, жіночий футбол, спорт Україна, ФФУ, відкриття
23 березня в Києві (пр-т Степана Бандери 15Г, метро Почайна) відбулося урочисте відкриття першого в Україні французького супермаркету спортивних товарів Decathlon.

Серед відомих українських спортсменів гостями заходу стали: найкраща футболістка України у складі харківського "Житлобуд-1", гравець національної жіночої збірної України Ольга Овдійчук та легенда київського Динамо і збірної України - Владислав Ващук.

Decathlon - добре відома у західних країнах мережа, яка має 1 400 магазинів спорттоварів в 46 країнах. Тут продається одяг і спорядження для 70 видів спорту, зокрема й українського виробництва.


«Україна – велика європейська країна і значна частина її населення займається різними видами спорту, – в коментарі RAU поділився генеральний директор українського підрозділу Decathlon Флоран Гійє. – Я впевнений, що ми зможемо запропонувати українцям багато корисних товарів гідної якості, як для початківців спортсменів, так і для професіоналів».
Як готувалося відкриття та цікавинки з виробництва у сюжеті ICTV




Стаття:

Ольга Овдійчук та Владислав Ващук на відкритті спортмаркету Decathlon



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz