Різдвяні зустрічі Миколаївських футболісток на обласному турнірі


14.01.18  1023
ФЕДЕРАЦІЯ ФУТБОЛУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ, Миколаїв, футбол серед дівчат, женский футбол в Николаеве, Еропунов, ФФНО, жіночий футбол
У залі 79-аеромобільної бригади м.Миколаїв відбувся традиційний обласний Різдвяний турнір з міні-футболу серед дівочих команд.

На участь у турнірі відгукнулися 4 команди. Особливо приємно те, що є і команди дебютанти - «Новобужаночка» м.Новий Буг, і незмінні учасники - «Колос» с.Степове (більше 10 років у жіночому футболі).

Відкрили турнір привітавши дівчаток з Новим роком і Різдвом, а так само, побажавши здоров'я, успіхів у спорті та навчанні, перший заступник Комітету жіночого футболу України ФФУ - Єропунов Микола і голова комітету жіночого футболу Миколаївської області - Єфімако Володимир.

ФЕДЕРАЦІЯ ФУТБОЛУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ, Миколаїв, футбол серед дівчат, женский футбол в Николаеве, Еропунов, ФФНО, жіночий футболІгри пройшли за коловою системою, отримавши можливість кожній команді зіграти з кожною.

Треба відзначити, що не було ігор з явною перевагою однієї з команд, до останньої хвилини трималася інтрига в матчах і в розподілі місць у турнірній таблиці.
ФЕДЕРАЦІЯ ФУТБОЛУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ, Миколаїв, футбол серед дівчат, женский футбол в Николаеве, Еропунов, ФФНО, жіночий футбол
Таблиця результатів
команда
1
2
3
4
окуляри
м`яч
місце
1
ДЮСШ «Спартак»
м. Миколаїв

3: 1
1: 0
4: 1
9
8 - 2
1
2
«Колос»
с. Степове
1: 3

3: 0
2: 2
4
6 - 5
2
3
«Новобужаночка»
м. Новий Буг
0: 1
0: 3

1: 0
3
1 - 4
3
4
«Екстрім»
с. Інгулка
1: 4
2: 2
0: 1

1
3 - 7
4
ФЕДЕРАЦІЯ ФУТБОЛУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ, Миколаїв, футбол серед дівчат, женский футбол в Николаеве, Еропунов, ФФНО, жіночий футболНагородження учасниць провели технічний директор ФФНО - Бобров А. і виконавчий директор ФФНО - Бабейко А. вручивши команді-переможцю, призерам та команді-учасниці кубок і грамоти, а також відзначили кращих гравців турніру.

У команді "Колос" Степове кращим гравцем визнано - Губанова Людмила.
Кращий гравець "Новобужаночкі" - Попач Антоніна
Кращим гравцем у складі ДЮСШ "Спартак" визнана - Янішина Юля

Федерація футболу Миколаївської області висловлює подяку Пасічній Наталії Олександрівні за допомогу в організації та наданні солодких подарунків всім учасницям змагань!

Бронзовий призер
"Новобужаночка" (Директор МДЮСШ Новий Буг: Діброва Л., тренер: Єрьоменко В.)
Срібний призер
"Колос" Степове. (Тренер: Саргсян Руслан)
Переможці Різдвяного турніру 2018
ДЮСШ "Спартак" м. Миколаїв; (Тренер: Ефімако В.)

Дякуємо всім, хто приймав участь в організації та безпосередньо взяв участь в турнірі.
До нових зустрічей на футбольних полях!


За матеріалами ФФМО


Стаття:

Різдвяні зустрічі Миколаївських футболісток на обласному турнірі



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz